Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Igaz, hogy Nagy Regina nagymam...

Igaz, hogy Nagy Regina nagymamája Szécsi Pál szerelme/szeretője volt?

Figyelt kérdés

2021. nov. 20. 20:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg udvarolt neki csak, de visszautasította a mamája. Legalábbis a fókuszban azt hiszem ezt mondták.
2021. nov. 21. 12:22
 2/2 anonim ***** válasza:
77%

Egyébként meg ki nem tojja le? Akkor menjen be a nagyi a válogatóra és adja el ezt a sztorit. De hogy azt a jókislány onokát egy vénlánynak nevelte inkább, és teljesen torz képet alakított ki saját magáról a csaj fejében, hát ez brutál. ÉS ettől annyira de annyira tenyérbemászóan irritáló lett ez a csaj, hogy k.vaisteneztem a gép előtt, amikor ma visszanéztem a tegnapi adást. Mert hogy én élőben ezt nem követem, az biztos, nem növelek nekik nézettséget, és nem fizetek eő az rtl mostra se, létezik kalózmegoldás is a világon :D

Essen már ki a fenébe. És nem, az nem érv, hogy jajj, gonosz hozzászólók, hát egy kislányt bántototk... Miért? Ha kislány, akkor már nem lehet negatívan megnyilatkozni? Mardollt elküldhetjük az anyukájába, mert már felnőtt, de regikére nem szabad csúnyát mondani? Hát ezzel jár a showbiznisz aranyom, akkor nem kell gyerekként egy felnőtt műsorba jelentkezni. Nehogy már korlátozzák a véleményezési jogomat, csak mert őfeslége megbántdik. Telibexarom.

2021. nov. 21. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!