Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mikor vannak a reklámok a...

Mikor vannak a reklámok a Megasztár közben?

Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:

20:45:57

21:05:23

21:40:59

2010. szept. 4. 20:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Amúgy azért érdekel, hogy vajon nézhetem-e egyszerre az X-faktorral, mert mint volt zenész, érdekel mindkettő, csak pont egy időben adják, és talán a reklámokkal tudok kicsit sakkozni. :-)
2010. szept. 4. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Zenészként melyik műsor a hitelesebb?
2010. szept. 4. 21:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát, érdekes, mert felváltva, előadótól függ, úgy tűnik, bejátszik a szimpátia is, ezt egy zsűrinek nagyon nehéz kizárni. Én vettem részt korábban nemzetközi versenyen, ott is voltak szimpátia-döntések, de azért tudatosan törekedtek az objektív döntésekre. Tegnap azon azért kicsit ledöbbentem, amikor az egyik nő beszólt Ferónak, mint ha csak ezért ment volna be a műsorba.

Jó amúgy, hogy változtattak a Megasztár menetén kicsit.

Azt viszont rossznak tartom, hogy nem veszik külön a gyerekeket a felnőtt mezőnytől, és nem csinálnak inkább egy külön műsort a gyerekek korosztályának. Néha úgy érzem, megsajnálják őket, ami érthető, csak ez így nem fair verseny a felnőtt mezőnnyel szemben.

Illetve amit még észrevettem - de ez a zsűri összetételén is nagyban függ -, hogy más-más stílusokat támogat a 2 műsor.

Sok amúgy a "bátor" ember. :-)

Szoktam nézni az Amerika csillagait is, a Viasaton, ott minden műfaj megvan a bűvészmutatványtól a zenéig. Kicsit hiányzik ez a sokszínűség. Úgy érzem, nálunk túl sokan akarnak zenével befutni, pedig biztos érdekelné a közönséget más is, csak azoknak ezeken most nem nagyon van esély indulni, mert ezek csak zenés műsorok. Jó lenne nyitni másféle produkciók felé is.

2010. szept. 5. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!