Vissza lehet valahol nézni legálisan a ValóVilág 5. évadát?
Figyelt kérdés
Az első négy, - illetve a hatodik évedatot megtaláltam online, a többi évadról semmi forrás. Leginkább az ötödik évad érdekelne. Nincs fent valamelyik torrent oldalon esetleg?2021. nov. 19. 19:01
1/9 anonim válasza:
Videán fent van
Sorozatbarátra be vannak linkelve a részek
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, de Sorozatbaráton csak az első 30 rész van fent.
Esetleg máshol?
2021. nov. 20. 00:05
3/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, azóta ahogy látom frissítették a listát és fent van majdnem minden, a kiválasztások és a párbajok nincsenek. Azok esetleg?
2021. nov. 20. 00:10
4/9 anonim válasza:
Szia. Itt fent van a teljes VV4-VV5, utóbbi kicsit hiányosan, de nézhetően:)
Én is most néztem újra a teljes 5. évadot és noha nem mostanában volt de ég és föld a különbség a mai Való Világok és e között. Ez volt az utolsó normális VV-széria.
5/9 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm szépen! El is kezdtem nézni az egészet! :)
2022. jún. 26. 17:12
6/9 anonim válasza:
Hol lehetne még máshol megnézni? Én is itt kezdtem nézni, aztán törölték az összes videót.. gondolom az RTL kezeskedett :)
8/9 anonim válasza:
Sorozatbaráton fent van a hatodik :)
9/9 anonim válasza:
De oda meghívó kell, nem?
Eddig azt olvastam róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!