Mit gondoltok arról, hogy Peti hazaküldte az X-faktorból Erikát?
Nem ez az első eset.
Aki igazán jól énekel, tehetséges, az nem biztos, hogy be is kerül.
Sokszor választanak valami "színes egyéniséget". De mivel ez egy énekes műsor, szerintem az éneklésnek kéne az alapnak lenni.
Szerintem sokkal jobb hangja volt, és különlegesebb szépség volt, mint pl. Flóra, aki ilyen 12 egy tucat lány. Szerintem ő tényleg nagyon szép volt, és nem volt kicsivel sem kevéssé érdekes vagy rosszabb hangi adottságokkal rendelkező lány. Szerintem Flóra úgy került a szerkesztők figyelmébe, hogy Adél beajánlotta a műsorba, illetve ilyen tehetségkutatós tapasztalata is van, nyílván az előny egy ilyen helyen.
De hát ez van, reméljük az RTL felkarolja majd.
Szerintem nem énekelt rosszul, ahogy Anett sem. Nem tudom, milyen hamisságot hallanak, én nem hallottam, és most lehet mondani, hogy ők a zenészek meg akik értenek hozzá, de inkább azt látom, hogy a "hamis voltál" egy kifogás, amivel ki lehet pöckölni azokat, akiknek nem akarják az igazságot mondani a szemébe. Ami pedig így hangzik: "hazaküldelek, mert hiába vagy jó, sőt, jobb, mint sokan mások, de nem vagy érdekes/LMBTQ/ripacs/egyéb kisebbséghez tartozó/szomorú sorsú stb, és nem fognak tudni mit írni rólad a bulvárlapok, ergo nem vagy hasznos a műsor számára, mert csak jól énekelsz, de nem hozod a botrányt vagy a megható sztorikat, ezért Erika, bocsi, de neked kell hazamenni, hogy egy tehetségtelen senkit vigyek inkább magammal, aki majd pörgeti a nézettséget meg a kommentszekciót."
Ez már nem tehetségkutató, hanem celebgyár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!