Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogyan lehet ekkora nézettsége...

Hogyan lehet ekkora nézettsége a Nyerő Párosnak?

Figyelt kérdés
Mint a legtöbben tudják, Baukó Éva már a műsor előtt kiszivárogtatta a kiesési sorrendet, valamint a győztest is, amit valszeg több tízezer ember látott, hisz sok helyen megemlítették. Ennek ellenére mégis nagyon sikeres, elképesztően sokan nézték, ahhoz képest hogy késő este adták. Lehet hogy rosszul gondolom, de ha ilyen történik akkor az lenne a logikus hogy nem néznék sokan, vagy legalábbis sokkal kevesebben mint most.

2021. nov. 17. 00:26
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Megkérdeztem anyukámat, aki nézi ezt a műsort, de nem tudja miről van szó és azt sem tudja, hogy ki az a Baukó Éva. Szóval lehet így.
2021. nov. 17. 00:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudtam én is a sorrendet, mégis néztem.
2021. nov. 17. 04:52
 3/6 anonim ***** válasza:
45%

Na és honnan tudod hogy mennyien nézik, mert az, hogy bemondanak rá egy számot az olyan dolog, hogy megkérdeznek 10 embert nézik-e ha épp kifogtak olyan 10 embert akik közül 5 nézi, akkor máris országos szintre emelve azt mondják hogy 5 millióan nézték....

Jó nyilván nem 10-et kérdeznek, de alapvetően ez így működik.

2021. nov. 17. 09:05
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
3: a nézettségmérés több ezer fős reprezentatív összetételű és mintavételre szerződött féllel történik rögzítőeszközök által (így másodpercre pontos adatokat kapnak), az van felszorozva a 10 millióra.
2021. nov. 17. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Unatkoznak az emberek és szeretnék celebnek magánéletében turkálni. Én nem pazarolnám a kevés szabadidőmet ilyen hülyeség nézésére, annyi értelmesebb elfoglaltság van. De hát ők tudják, az ilyen baromságra van igény. :(
2021. dec. 4. 08:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem az volt a lényeg számomra, hogy ki nyeri meg, hanem az hogy hogyan.
2022. szept. 1. 03:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!