Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az X-faktorban egyre inkább...

Az X-faktorban egyre inkább gyerekek szerepelnek?

Figyelt kérdés

Vagy ez korábban is így volt, csak én öregszem és ezért tűnik fel?

Mintha régebben több lett volna a huszonéves, most meg pl a székes feladatnál tűnt fel, hogy szinte csak ilyen 15-16 évesek ücsörögtek a székeken. Ez így volt régebben is?

2021. nov. 8. 07:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak a személyes elméletem.

Én úgy gondolom, hogy felnőtt korú emberek akikbe tényleg szorult valami tehetség, és némi intelligencia, az már csak önérzetességből sem megy be ilyen műsorba. Mivel tudja és érzi hogy ezek a műsorok már csak a freakshowról szólnak. Hogy a béna próbálkozókat leégessék. Nem a valódi tehetségekről. Egy fiatalabb talán még annyira nem látja át ezeket a működéseket.

2021. nov. 8. 08:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt az ország nem képes kitermelni minden évben ennyi potenciális énekest (hazait sem, nemhogy nemzetközit), másrészt a műsor rég nem a tehetségkutatásról szól, csak egy szórakoztató műsor.
2021. nov. 8. 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Már nem jelentkeznek annyian, mint régen, nem tudnak miből válogatni. Olyan szinten nem, hogy konkrétan megy az RTL helyekre, ahol potenciális énekesek vannak és ott hirdeti magát. 2019-ben például egy országos táncversenyen jelentek meg, ahol kiderült, hogy az egyik versenyző énekel és betették a szervezők a szünetbe egy énekes produkciót, aminek elég nagy sikere lett. Másnap ott volt az X-Faktor hirdetése. Hogy honnan tudták meg a dolgot nem tudom, de akihez szólni akartak az egészen biztosan nem jelentkezett, mert ő is tisztában van vele, hogy ez már nem tehetségkutató. Viszont elég sok gyerek táncos indult azon a versenyen, ha közülük páran jelentkeztek, máris ott az oka, hogy miért vannak ilyen sokan.
2021. nov. 8. 09:40
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Szombaton volt egy pár jó, de Laci elküldte őket, mert:

- nem volt elég alázatos

- hasonló kategória

- az arab csaj Alex szerint popsztár alkat

- Mardoll egy nagy sztár és kell az élő showba

Egyébként ha még nem vettétek volna észre egy polgárpukkasztás az egész, nyilván nem így döntenének maguktól és senki sem így döntött volna. Az RTL rohadtul beleszól hogy kit kell vinni, a Hooligans embere sztárolja a lányát, Yvonne lányát vinni kell, az LMBTQ miatt a fiúlányt vinni kell, kell énekes és rapper és színesek kell legyenek, és kell roma (hogy őszinte legyek a roma fiú volt még a legjobb onnan a Pápai Joci dallal, de szerencsétlenek a Patrikot kell továbbvigyék), és kell külföldi (a külföldi lányok is jók, meg is nyerheti egyikük). Mindenbe beleszól a rohadt RTL és itt a tehetség számít lassan legkevésbé, csak legyen színes és különböző társaság.

És egyébként rengeteg produkciót nem mutatnak, szerintem nagyon gáz amit csinálnak. Hallunk egy-két durván jó hangot és annyi is volt, még véletlenül se mutatja végig őket, hogy ne lehessen kritizálni, hogy miért esnek ki utána. Esztert elvitte a mentorházba és összesen 20 másodpercet nem mutatott belőle. Ki kell essen, hogy egy Mardoll menjen az élő showba, komolyan. Alee gyerek is elég gáz, Szirtes Dávidból nem hallottunk semmit, mert egyből le lett állítva. Fogalmam sincs ezek mit csinálnak ott. Én nem mindig hallom hamisnak, ami szerintük hamis, és persze sokat nem ültetnék le, akit ők igen. Végül is mindegy most már ezen vitatkozni, ezek úgyis elhullanak az első élő adásban, a kutya se fog rájuk szavazni. De kell a polgárpukkasztás ide, a provokáció, a vita, anélkül unalmas lenne az egész!

2021. nov. 8. 10:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Én amúgy szeret(t)em ezt a műsort, az összes évadot néztem. De most szombaton a Gáspár ámokfutásán én is elképedtem. Nem az számít, hogy ki hogy énekel, hanem hogy neki személy szerint ki szimpatikus! Valóban nem a tehetségről szól, hanem inkább valóban megrendezett reality show ez a műsor.

De nem ez a kérdés. Hanem hogy eddig is ennyi rengeteg fiatal gyerek volt-e? Aki 22 éves, már megy az "öregek" csapatába. Szerintem ez korábban nem így volt, főleg amikor a régi mentorok voltak. Simán voltak 30-40 éves énekesek is. Ma már ez ritka. Főleg hogy tovább is juttatnának ilyet. Legalábbis nekem így tűnik.

2021. nov. 8. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak gondolj bele, hány tehetségkutató volt Magyarországon az elmúlt tíz évben. Az idősebbjéből, aki akart, már részt vett valamelyikben. Maradtak a húsz év alattiak, akik a régebbi szériák idején még gyerekek voltak. És az is igaz, amit fentebb írtak, hogy az idősebb énekesek már rájöttek, hogy nincs értelme kertévés műsorokban szerepelni. Most őszintén, ha te énekes lennél, vágynál rá, hogy ilyen bohócparádékban mutasd meg magad, Hörcher Lászlóval karöltve?
2021. nov. 8. 21:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát nem.
2021. nov. 9. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!