Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondolotok a Life TV-n...

Mit gondolotok a Life TV-n futó műsorokról?

Figyelt kérdés

2021. nov. 7. 19:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a life tv az TV2 2.0 verzió. A mi életünk ugyan az, mint annó az édes élet, az Activity is annó Extrém Activity néven futott és most ott van a hal a tortán is. Ugyanazok a celebek vannak minden műsorban. Győzikéék is kb az összes műsorban jelen vannak. A mi életünk amúgy nem lenne gáz, de nagyon meg vannak vágva a részek szóval rövid ideig mutatnak egy családot. A Hajdú Péterrel bezárva az nem rossz. Az activitybe szerintem csalnak mindig mikor mutatják a szót akkor elviszik a kamerát.
2021. nov. 8. 10:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Anno amíg Life Network volt addig tök jó műsorok voltak rajta mint pl. A Ha ciki ha nem beteg vagy, Meztelenül is szép vagyok, szerelem tálalva, szexiskola, Véznák kontra dagik, rejtélyes történetek stb addig nagyon szerettem azóta viszont mióta ez az arculat eltünt évek óta nem nézem.
2021. nov. 20. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!