Van itt olyan aki hasonlóan imádja az xfaktort??🤩🥰🛐
Én utoljára Demes Tamástól ájultam el, azóta nem jutott az élő showba olyan ember aki miatt izgulva nézném.
És már 80%-ban a zsűriről szól a dolog, csak egy bugyuta műsor ami bohóckodásról szól. És nem a tehetségek alapján választanak a saját mentoráltjaik közül, csak az a lényeg, hogy Maga a "mentor" hogy tudja magát elképzelni az adott fellépővel, akihez "hozzád tud adni" és "jaj az én mentoráltam nyerjen". Szimplán azért eldobtak nem egy embert mert kijelentették hogy ő már annyira tehetséges és tökéletes, nem tudnak vele mit kezdeni, helyette egy szintekkel alatta levő embert választanak, csak higy fontoskodhassanak. Nem arról szól hogy a legjobbak megmutathassák magukat az országnak. Már nem nevezném sem X-faktornak, sem tehetségkutatónak, sokkal inkább "Mentorok röhejes versenye" címmel illetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!