1/11 anonim válasza:
Igen, mert figyelem a bibliai próféciák beteljesedését.
2/11 anonim válasza:
nem, egyiket se, újabban nem olvasok híreket a covid miatt, és jobban is érzem magam, mióta így teszek
3/11 anonim válasza:
Nem, egyszer-kétszer véletlen odatévedek, de nem ülök le aktívan híradót nézni (legalábbis magyar csatornákon).
4/11 anonim válasza:
Ha sorozatot nézek, akkor igen, mert bekapcsolva hagyom a tévét. Meghallgatom amit mondanak benne, nem én leszek az aki majd eldönti, hogy mi igaz és mi nem ;) ;) mint ahogy szerintem az ország 99%-a sem :) Ettől függetlenül nem kell egyetérteni vele birka módon
7/11 anonim válasza:
Nem szoktam tvzni.
Hu mar kb 10 eve
8/11 anonim válasza:
Egyre ritkábban. Az internettel megkapom ezeket a híreket, csak a halálos balesetes rész marad ki, de ezt annyira nem is sajnálom. Még néha-néha leülök megnézni, de már ennyire is ritkán használom a tévét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!