Várjátok már a Farm VIP című műsort? Kiket látnátok örömmel a műsorban?
Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 21:11
1/5 A kérdező kommentje:
Biztos nagyon szórakoztató és igazán érdekes műsor vár ránk.
Nekem annyira tetszene, ha Laky Zsuzsi, Megyeri Csilla, Cinthya Dictator, Béres Anett, Janicsák Veca, Király Viktor, Kadlecsek Krisztián, Curtis, Pély Barna és Miskovits Marci szerepelnének benne.
2021. okt. 30. 21:18
2/5 anonim válasza:
Én is nagyon várom már.:) Kíváncsi vagyok kik lesznek benne. Így hirtelen nem sok mindenki jut eszembe de talán ZoZot szívesen manapság úgyis nagyon felkapott lett szerencsére nagyon szeretem. 🤗
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is elképzelhetőnek tartom, hogy szerepel majd a műsorban, mert mostanság tényleg elég felkapott sztárrá vált. :)
Egyébként nagyon kedvelem a személyiségét és a sporthoz való hozzáállását. :)
2021. okt. 30. 23:38
4/5 anonim válasza:
Várom, eddig 3 névről pletykáltak Jolly, Bódi Szilvi és egy olimpikon Kammerer Zoltán.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, az előbb említett személyek neve korábban tényleg felmerült.
Lehet, hogy nagyon különleges sztárok vesznek részt az új évadban.
2021. okt. 31. 17:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!