Láttam hogy az többi években egy csomó magyar film készült ismertebb vagy kévésébe ismert színészékkel de a legtöbbje valahogy nem jutott el hozzám.
Helyszínből adódóan legtöbbször Cinema citybe vagy Sugár moziba járok sose látom ott reklámozni csak néhányat a sok filmből (pl Toxikomat láttam)
Láttam ebben a hónapban is kijött több magyar film is de főleg művész mozik játszak
Mit gondoltok? Vajon miért van az hogy a külföldi filmek valahogy több emberhez jutnak el ? Promo szempontjából is többet találkozni nem magyar filmekkel
Amerikai filmek között is van amik nincsenek nagy dobra verve, ahogy magyar filmekből is van amit jobban nyomnak, csak egyszerűen jóval több amerikai film készül, ami pedig még mindig eltörpül a Bollywoodi fulmdömping mellett.
2021. okt. 25. 08:48
2/6 anonim válasza:
Szerintem az az egyszerű oka, hogy a legtöbb béna.
De nyilván ez érthető, hiszen töredéke büdzsével dolgoznak mint az amerikai szuperprodukciók.
2021. okt. 25. 09:09
3/6 anonim válasza:
Nincs elég összeg a marketingre hozzá. Például az argo 1-2 , isteni műszak, kontroll simán megállná a helyét csak száz milliók kellenének hozzá és dollárban nem forintban
2021. okt. 25. 23:21
4/6 anonim válasza:
Nem csak a pénz az oka, én láttam thai filippinó filmeket, profik voltak maximálisan kivitelezés+ történet mindamellett alacsony költségvetésűek.
2021. okt. 26. 07:51
5/6 anonim válasza:
A kontroll jó film, de kib*aszottul underground. (hihi két értelemben is)
Nem egy hype közönségfilm mint az evendzsőrz és társai.
2021. okt. 26. 08:04
6/6 everlight válasza:
5.Az embereknek inkább az agyatlan vígjátékokra van igénye.Pl Adam Sandlernek kb minden filmje értékelhetetlen :Ugyan azok a tehetségtelen színésznek mondott tirpákok szerepelnek benne:Rob Schneider,David Spade stb ,kiszámítható minden rész mégis sokan nézik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!