Várjátok már ti is a ma esti X-Faktort?
Nem.
Nem nézem, szerintem vérciki az egész. A párom nézi a nappaliban, én meg a dolgozószobában ülök a gép előtt, így részeket hallok belőle, meg néha áthív az asszony ha valami érdekes, így van róla képem.
Az a zsűri egyszerűen siralmas, Csobot Adél meg kifejezetten borzalmas. Mindent elárul a műsorról hogy ott ő mentor lehet.
Lol, a sok Csobot Adél hater. A férfiak utálják, mert arról álmodoznak, hogy olyan pörgős, energikus, szexi csajuk legyen, de nem lesz, csak egy életunt, trottyos, a nők meg azért utálják, mert féltékenyek rá, hogy a pasijuk titokban rá csorgatja a nyálát. xD
Szánalmas ami az Adél-fronton megy az irigyeivel. Tipikus savanyú, búvalbaszott magyar mentalitás.
Hát hogyne. Az irigyek általában ne vallják be, hogy irigyek.
Plusz a sok szemkilövető demokrata azt sem tudja feldolgozni az egybites agyával, hogy egy erdélyi csaj totál liberális és az rtl-nél van, míg a magyar P!nk, Tóth Gabi az ősmagyar keresztény táltosasszonyt játssza a fideszhű propagandacsatornákon. Ezért is utálják, mert a lipsi sztereotípiáknak teljesen ellentmond és fatal errort okoz az agyacskákban. Tóth Gabit is ezért utálják, mert habár P!nk szellemi örököse, aki a dragqueen férfit "jú gó gőrl!!!" felszólalással köszönti, addig mellette a Nemzeth új Emeséje is.
Mindkettőnél ezért jellemző ez az utálat, mert nem a polidiótak előre megtervezett skatulyáiba másznak bele, hanem független, erős nők saját gondolatokkal, eszmékkel és értékekkel.
Innen persze már nincs messze az sem, hogy az incelek miért utálják őket, a többit meg már leírtam és nincs mit tovább ragozni.
Mindenesetre azt facebookon leszűrtem, hogy az utálóik a profilképeiken általában nagyon csúnyák.
5
Az a szánalmas,hogy ha valakinek nem szimpi a celebvilág pöcegödréből valaki,az egyből irigy. Te mindenkit szeretsz és szimpatikusnak tartasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!