Mit gondoltok az idei párokról a nyerő párosból?
Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 22:49
1/7 anonim válasza:
Kiestek a Molnár Gusztávék? Nem láttam végig, mert a nagyi Éjjel-nappal Budapestet akart nézni.
2/7 A kérdező kommentje:
Anikó és Hagyma esett ki
2021. okt. 21. 00:07
3/7 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a 3. évad volt amiben Nelliék voltak, ebben nem nagyon ismerem a párokat csak Juniorékat, Edináékat és Norbiékat. Legszimpatikusabbak Norbiék. Hagyma nekem sem itt sem a Legbátrabb párosban se volt szimpatikus. Edina még elmegy, de Csuti nem szimpi legalábbis amit itt a műsorban mutat magából. Juniorékkal nincs bajom meg úgy a többiekkel sincs. De majd szerintem később néhányan még kimutatják a foguk fehérjét.
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem is a Norbiek a legszimpibbek. :) nekem a Fecsós, Gaspar Lacis évad volt a kedvencem.
2021. okt. 21. 17:41
5/7 anonim válasza:
Norbi olyan, mint amilyen karaktert játszik az Éjjel-nappal Budapestben, vagyis gyerekes, de éppen ezért jó. A párja ezt szereti és a közönség is. De Edina és Csúti között már akkor is puskaporos volt a levegő, azóta külön is költöztek. Ezt érezni lehetett.
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem Gusztiék nagyon irritálóak, állandóan szidnak valakit .. 😩
2021. okt. 21. 23:40
7/7 anonim válasza:
5:
Mivel ezt várják el tőlük, hogy előre megírt forgatókönyv szerint versenyezzenek, stb.
Minden ilyen műsor megrendezett, az RTLnél meg főleg. Nagyon sokszor lebukott már az RTL, csak olyan jogi kiskapukat használ, hogy ne lehessen szétbüntetni őket semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!