Szerintetek ki nyeri idén (2021) az X faktort?
Igen, bár én rá elsőre azt hittem, hogy bolond xD
Az a Nagy Regina nevű kislány is durván jó (színpadi teljesítmémyre, de lehet énekből is perfektre csiszolják .ajd).
Meg énekhangból még van egy pár szuper. Meg az a fiúbanda, DD night is ügyes.
Amúgy meg, ha én dönthetném el, hogy kit hozzanak fel nyertessé, azt szeretném, hogy a betegségből felépült rapper srác nyerjen. Olyan jó lenne, ha kikupálnák. Olyan jó lenne, ha megmutathatná, hogy van kárpótlás. Elvégre neki pár év azzal telt, hogy újra tanjon járni meg szobatisztának lenni.
De akkor is Mardollban éreztem azt, hogy ő atom X :))
Majd megmondom, ha tudom már kik a legjobb 12. :D
Mardollnál azért jobbak is vannak, a két erdélyi lány kapásból jobbat énekelt nála. :D Remélem női győztes lesz idén.
Mardollé átjött 5 perc alatt is. Pedig kinézetre műanyagnak tűnne, de nagyon nem az. A barnahajú lányokból viszont egyiknek se emlékszem a nevére, vagy a dalára. Szépek, jó hangúak, de nem hagynak mély nyomot. Pláne hogy több is van hasonló.
A srácok közül még bírtam azt a kis szegedi felemáshajú rapper Alexet. Még benne is látok X-t.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!