Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Jobb az idei X-Faktor? Szerint...

Jobb az idei X-Faktor? Szerintetek is feldobja Csobot Adél?

Figyelt kérdés

2021. okt. 17. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem ByeAlex miatt a legjobb
2021. okt. 17. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:
17%
Imádom.
2021. okt. 17. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Jobb az idei X-Faktor? Igen

Szerintetek is feldobja Csobot Adél? Nem! A nézők túlnyomó része utálja és minden okuk megvan rá. Idegesítő és irritáló minden egyes megnyilvánulása.

2021. okt. 18. 06:14
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Dehogy jobb. Ugyanúgy előre megrendezett jelenetek vannak, mint eddig is. Csak az a kérdés ezúttal most melyik versenyzőket hozta el a saját kocsijával a műsor producere.
2021. okt. 18. 10:54
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nagyon nem szimpatikus. Én szeretem az x-faktort, de úgy gondolom, hogy nagyon nem való oda.
2021. okt. 18. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
58%

Csak úgy megemlítem, hogy Adél volt az eddigi 3 válogatón a legreálisabb. Vagyis Igen-t mondott arra, aki megérdemelte, Nem-et arra, aki nem. Ezt úgy mondom, hogy én sem kedvelem annyira. De még mindig jobb, mint a két másik idióta, akik csak elbohóckodják az egészet.

Az meg a másik, hogy Radics Giginél és Dallos Boginál 100x odaillőbb. Ők kettejüknek fogalmuk sem volt semmiről, de még nem kiabálom el. Remélem Adél jó döntéseket hoz a székes feladatnál is, és nem visz olyan húgyokat az élő műsorba, mint tavaly Bogi.

2021. okt. 26. 18:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Egyetértek utolsóval, de a kérdést visszavonom. Annyira színvonaltalan bohóckodásba kezdtek, hogy utóbb már nem is néztem. Talán az élő shownak adok még egy esélyt, vagy inkább majd a döntőnek.
2021. nov. 4. 16:57
 8/8 anonim ***** válasza:

6:

Dehogy azoknak mondott igent. Azoknak mondott igent, akikre megkapták a listát, hogy igent kell mondaniuk. Ez már a második évad óta így van, hogy selejtező kezdetén már külön-külön megkapják a listát és egyéb utasítást kit kell tovább engedniük, stb. Nem hiába hagyta ott nagyon sok zsűri tag azóta az X-faktort.

2021. nov. 11. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!