A 100-ból egy c. vetélkedő adásait nem lehet utólag visszanézni valahol?
Figyelt kérdés
Vagy legalább annyit, hogy mikor kik voltak a kedvencek?
Vízy András műsoráról van szó.
Az RTL klubon ment 1997-1999 között.
Egészen véletlenül nem tudja valaki, hogy ezen belül pontosabban mikor lehetett az a két adás, amiben az egyikben 2 mazochista csaj volt a kedvencek között, akik szerették, ha izomlázuk van; a másik adásban meg egy önostorozó pasi, aki az elején hülyéskedett a Vízy Andrással?
Már annyi infó is sokat jelentene, hogy melyik évben voltak ezek, és azon belül kb. mikor.
2021. okt. 12. 22:31
1/2 anonim válasza:
Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni. De 1998 szeptemberében az egyik 100-ból 1 vetélkedő forgatásán nézőként részt vettem. Maga a forgatás 1998 szeptember végén volt, és 1998 december 18-án ment le az az adás amiben én is részt vettem mint néző. Sajnos nem kerültem be a százból egy be. Száz néző ülhetett a stúdióban az emelvényen, és abból került be az az egy akivel a műsor vezető Vizy András játszott. Egyébként 1998 szeptemberében be is fejezték a 100-ból egy játék vetélkedő forgatását. Az egész díszlet fából volt, és egy fa emelvényre Kellett felsétálnunk fa lépcsőn. Jó és szép emlék. Csak sajnos nem nyertem semmit.
2/2 A kérdező kommentje:
Jó neked, hogy ott lehettél! Nagyon szerettem volna bekerülni a műsorba, de sajnos a korom miatt nem lehetett még.
2023. júl. 11. 16:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!