Emlékszel még a 2017-es X-faktorban feltűnt Tóth Bettinára?
Ez egy tavaly készült interjú vele. Hasonlóan néz ki most is, csak a szája fel van töltve.
Ha kiváncsi vagy a facebook oldalára, ott csak annyit kell beírni, hogy Tóth Bettina hivatalos
Ja, emlékszem rá! Megnéztem a facebook oldalát. Hát érdekes... :) Mármint külsőre, de szerintem az volt pár évvel ezelőtt is, a szájfeltöltés ilyen szinten egyébként engem még nem zavar (nagyon vékony volt a felsőajka, és nem tolta túl szerintem)! Én akkor voltam csalódott, amikor az első élő adás lement. Ha összehasonlítod, hogy az első élő adásban mivé tette a sminkes és a stylist, és hogy nézett ki, akkor, amikor az utcáról beesett... szerintem inkább akkor kellett volna csalódás érjen, nem most. (Kimondottan sz-r sminkes volt akkor az RTL-nél, de úgy általánosságban elmondható, hogy nagyon kevesen érzik csak, hogy kin néz ki jól egy nagyon sötét tónusú rúzs!)
Hogy azért is csalódtál benne, mert az ellenzéket erősen kritizálja és egyébként nem titkoltan a kormányt támogatja... az a Te szegénységed! Nekem még ilyennel soha senki nem okozhatott csalódást, pláne nem énekes, zenész, előadó, művész, ismert személy. Számomra az egyik legkedveltebb zenész Lovasi András. Soha nem értettünk egyet a politikában, de mindig elolvasom azon szavait is, amit a politikáról mond. Soha nem tud vele felbosszantani, szimplán nem értünk egyet, ennyi. Soha nem zavart, hogy beállt (és még lehet be is fog a jövőben is) olyan párt mögé, akikkel én nem tudtam azonosulni.
Van egy szint, amikor zavar! Ha a színpadon politizál a művész (legyen szó zenészről, énekesről stb.) de ez is csak akkor, ha annak nincs helye! Példának okáért, amikor megépült a kerítés, akkor Kiss Tibor szájából elhangzott az Orfűn a színpadon, két szám között, hogy Mi itt jól érezzük magunkat, de ne feledjük, hogy mások meg a kerítésen túl étlen-szomjan vannak. Szóval ez nem helyénvaló! Sehogy sem! Akkor sem, ha körbeölelnéd azt a társaságot, aki a kerítésen túl van! Csak ha körbeölelnéd, akkor ezt nehezebben látod be, hogy nem volt helyénvaló! Nem azért nem helyénvaló, mert a kerítésre igenis szükség volt és az ellen szólott és ez micsoda dolog, hanem azért, mert a közönség oda szórakozni ment! Elfelejteni minden sz-rt, ami abban az évben ráömlött, hogy önfeledt legyen és egy hétig problémáktól mentes! Szóval nem erre vette a jegyet! Ha valaki fellép egy politikai rendezvényen, na ott viszont már mondhat ilyeneket, mert oda az emberek úgy mennek, hogy tudják, hogy akár mondhatnak ilyet is! Akkor is helyénvaló, ha ez eleve profilja a zenekarnak, azaz szövegeikben van direkt vagy burkolt politika.
Ha fiatal, tizenéves vagy, akkor nem baj, hogy önmagában ennyi unszimpátiát bír kiváltani belőled, el fog múlni!
Nincs gond ezzel, hogy az ellenzéket kritizálja és azzal sincs, hogy a kormányt támogatja, akár aktivistaként is! Az Fidesz mögött áll 2.5 millió ember, nincs mit titkolni azon, ha 1 vagy abból a 2.5 millióból, és az ellenzék mögött is áll 2.5 millió ember, nincs mit titkolni azon, ha 1 vagy abból, mert nagyon nem vagy egyedül!
Azért tudok egy kicsit azonosulni Bettinával, mert én is ennyire harsány voltam már 14 éves korom óta a politikai véleményem kinyilvánításában és ez csak 30-hoz közeledve kezdett halkulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!