Melyik ez az anime?
Egyébként sok embert ismeri aki szereti az animét de a kpop-ot nem és fordítva. Ha már itt tartunk.
Meg ez kb olyan, hogy valaki azt mondaná, hogy aki szereti a magyarokat, az biztos szereti a románokat is mert hát egymás mellet vannak. Hát ez nagyon hülye felfogás már nem is azért. Ez amit leírtál kedves #2 sz mind a koreaiak fele mind a japánok fele igen sértő.
#4, nem kell így kiakadni, én pontosan tudom, hogy a kettőnek nincs köze egymáshoz. Én szeretem a keleti kultúrákat, eléggé el is vagyok mélyedve bennük, és nem csak az anime-kpop szinten, hanem vallás és mondavilág, mindennapi szokások, életvitel ismerete szinten.
Én csak megmagyaráztam, hogy mi lehetett a kérdező fejében, amikor a kpop-ot is beírta kulcsszavaknak. Nem tudom, hogy te hol láttál olyat, ahol azt állítom hogy aki szereti az animét, az a kpop-ot is szereti. Szó szerint azt írtam, hogy mivel mindkettő keleti kultúrából ered, ezért biztos úgy gondolta a kérdező, hogy aki az egyiket szereti, az a másikat is, ezért ha beírja a kpop-ot is kulcsszónak, akkor több ember látja majd a kérdést. Tanulj meg szöveget értelmezni mielőtt kommentelsz.
Ez nem szövegértelmezés kérdése. Semmi köze az egyiknek a másikhoz. Ennyi.
Ha valakinek az érdeklődési köre az anime, az be is jelöli, ahogy én is. Aki meg nem annak meg feleslegesen van feltéve a kérdés úgysem fogja tudni. Aki meg szereti mindkettőt, az szimplán az anime témakör között megfogja találni. Azért vannak a témakörök, hogy nem össze-vissza legyenek a kérdések.
Legközelebb betagelek mindent aztán hátha válaszol vki. Ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!