Kinek ki nyerte el a tetszését EDDIG az X faktorban?
Nálam van többis például ahogy mondta Nikolas hogy eltudja képzelni magát a grammy díj átadáson na az nagyon édes volt . A hangja is csúcs .
Fanni :D Bár nem gondoltam hogy jó hangja lenne mert mikor beszél nem is tudom olyan mint 1 három éves kisgyerek. bár Keresztes Ildikótól taplóság volt gúnyolódni a hangját. Bár ez az én véleményem.
És aki a Family portait-ot énekelte .. Uhh annak nagy hangja van kicsit talán pinkes is
és nagyon beletudta élni magát.
Non Stop volt a király!!!!!am meg az amerikaiak másolata az is...voca people- youtube.....
am meg nagy feró volt a végén a legjobb mikor beszólt a srácnak :)
Srác:Miért te tudsz énekelni?
Feró:nem de lehgalább én vagyoka nagy feró..
:D szakadtam
Family Portrait-ot? Én olyat nem hallottam, pedig végig néztem.
Nekem a kedvenvem a dagi csaj, sajna nem tudom a nevét, meg a Because of you - Muri Enikő : )
A csaj Németh Katica :D
Legjobb, én szurkolok neki.
Szerintem azért mutatták őket mert nekik volt hangjuk:)A többit szerintem azért engedték tovább mert volt hangjuk csak nem olyan jó és kell a szám a táborba:)
Nekem a Shodeinde Dori a kedvencem amúgy :)D
http://www.youtube.com/watch?v=-3UjR1CkESM
itt van mégse o betűs hanem G xĐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!