Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kinek ki nyerte el a tetszését...

Kinek ki nyerte el a tetszését EDDIG az X faktorban?

Figyelt kérdés

Nálam van többis például ahogy mondta Nikolas hogy eltudja képzelni magát a grammy díj átadáson na az nagyon édes volt . A hangja is csúcs .

Fanni :D Bár nem gondoltam hogy jó hangja lenne mert mikor beszél nem is tudom olyan mint 1 három éves kisgyerek. bár Keresztes Ildikótól taplóság volt gúnyolódni a hangját. Bár ez az én véleményem.

És aki a Family portait-ot énekelte .. Uhh annak nagy hangja van kicsit talán pinkes is

és nagyon beletudta élni magát.

2010. aug. 31. 22:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Non Stop volt a király!!!!!am meg az amerikaiak másolata az is...voca people- youtube.....

am meg nagy feró volt a végén a legjobb mikor beszólt a srácnak :)

Srác:Miért te tudsz énekelni?

Feró:nem de lehgalább én vagyoka nagy feró..

:D szakadtam

2010. aug. 31. 22:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Muri Enikő csak mert olyan aranyos volt:) meg persze van érzéke az énekhez.
2010. aug. 31. 22:06
 3/12 anonim ***** válasza:

Family Portrait-ot? Én olyat nem hallottam, pedig végig néztem.

Nekem a kedvenvem a dagi csaj, sajna nem tudom a nevét, meg a Because of you - Muri Enikő : )

2010. aug. 31. 22:14
 4/12 anonim ***** válasza:

A csaj Németh Katica :D

Legjobb, én szurkolok neki.

2010. aug. 31. 22:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem csak az nem tetszik hogy 3-4 embert mutogatnak naponta a fókuszban pedig sokkal többen tovább jutottak így egyértelmű hogy ezek közül fog valaki nyerni akit sokat látnak már most a nézők és megkedvelik.
2010. aug. 31. 23:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Katica nagyon király, szuper hangja és tehetsége van, Muri Enikő is nagyon jó volt meg a Nikolas is tetszett nagyon. A Non stop is nagyon élvezhető,csak nem tudom meddig jutnak egy ilyen versenyen,mert ez ugye a hangról,éneklésről szól és ők kicsit más műfaj,nem a hangjukkal tűnnek ki,hanem az előadásukkal meg ahogy megcsinálták az egészet.
2010. aug. 31. 23:07
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem azért mutatták őket mert nekik volt hangjuk:)A többit szerintem azért engedték tovább mert volt hangjuk csak nem olyan jó és kell a szám a táborba:)

Nekem a Shodeinde Dori a kedvencem amúgy :)D

2010. szept. 1. 10:35
 8/12 A kérdező kommentje:
A family portaitot vmi o betűvel kezdődős csaj énekelte de őt nem mutatták csakannyit h tovább van engedve
2010. szept. 1. 11:32
 9/12 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=-3UjR1CkESM

itt van mégse o betűs hanem G xĐ

2010. szept. 1. 12:11
 10/12 anonim ***** válasza:
:O nem is hallottam, egész jó :-)
2010. szept. 1. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!