Melyik volt az a sorozat?
Figyelt kérdés
Régen, jópár évvel ezelőtt ment egy kb 30. részből állósorozat a Duna TV-n, de ebben nem vagyok biztos./Mármint hogy a DUnaTV-n volt. Egy szigeten játszódott. Főszereplők nagy rész fiatal, vagy még gyerek volt. Volt benne egy papagáj is. Voltak kalózok is, ahova néha elmentek, harcolni. Volt benne valamilyen fontos könyv is, és az egyik részben az volt, hogy a könyv utánztát égették el a szigetlakók, a kalózok szeme láttára, közben fehér zászlót lengetve. Egyszer elmentek egy másik szigetre, ahol egy csajnak el kellett énekelni egy dalt, hogy kinyíljon egy kapu. Meg volt benne még valaki, valami barlanglakó, akinek a szeme nagyon érzékeny volt a fényre. Az utolsó rész azthiszem az volt, hogy a szereplők egy része hazakerült valahogyan a szigetről. Bocsi, hogy össze-vissza lett, csak írtam ami eszembe jutott. Aki nézte rá fog jönni. Szóval mi volt ennek a sorozatnak a címe?2010. aug. 31. 21:51
1/2 anonim válasza:
Hasonlóra én is emlékszek amiben papagáj volt és a tv2-ön ment 10 éve kb hétvégén, német sorozat volt asszem de a címét nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!