Melyik mozdony Gordon a "Thomas, a gőzmozdony" című sorozatból?
Figyelt kérdés
Én sose láttam egy részét se, de szeretném Gordont kihímezni egy kisfiúnak, aki nagyon szereti. Mivel meglepetés lesz, tőle mégse kérdezhetem meg... :-( Honnan tudom, hogy melyik mozdony Gordon? Van valami száma, vagy ismertetőjegye? Segítsetek! :-)2010. aug. 31. 21:26
1/3 anonim válasza:
holnap megmondom neked, mert az öcsém vágja, de már alszik, és nem akarom felkelteni. De holnap írok
2/3 anonim válasza:
Hasonló Thomashoz, kék színű, csak nagyobb és 4-es szám van az oldalán.De ha beütöd a nevét a keresőbe, egy csomó kép van róla. [link]
3/3 A kérdező kommentje:
Négyes szám? Köszönöm. :-) A gugli képkeresőjét már megfutottam többször is, de nem lettem okosabb, azért kérdeztem tőletek. Köszönöm még egyszer. :-)
2010. szept. 1. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!