Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hova lettek a tv csatornák?

Hova lettek a tv csatornák?

Figyelt kérdés

Lehet én vagyok eszetlen a témához, de alap Vodafone kábeltévénk van. Tipikusan az a min.20 - max 30 csatornás ingyenes adás.

Kb júliusban volt az, hogy minden alap csatorna megtalálható volt, azóta rengeteg eltűnt.

Pl: Minimax

Discovery

Stb...

A történet továbbá az, hogy július vége fele tűnt fel, hogy sok adás nincsen. Gondoltam valami átmeneti hiba és megjavul magától, (történt már ilyen) ugyanis a Vodafone weboldala szerint kéne lennie ezeknek az adóknak is.

2 szobában van bekötve alap kábeltévé, de mindkettőben eltűntek az adók. Egyik szobában már lett csinálva csatorna keresés, de semmi.

Elnézést, hogy hosszú, de még azt hozzá szeretném tenni,hogy kettő csatornára kapcsolva semmi hang, csak fekete kép, másik kettőn pedig csak a hangyás kép, mellette változó sistergés.

Gondolom gyenge a jel vagy egyebek, de nem tudom mit csinálhatnék vele.

Kérem, hogy a vicces kedvű emberek ne most szórakozzanak és csak azok válaszoljanak, aki jártasak a témában és a segítségemre lehetnek.

Köszönöm

2021. szept. 24. 19:27
 1/2 anonim válasza:
100%
Igen, kb. július végén több csatornát is kivett a Vodafon az úgynevezett alap csomagból. Én is tapasztaltam. Nagyobb csomagra váltottam.
2021. szept. 24. 20:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű rejtett kis noszogatás pont a csatornaváltásra.
2021. szept. 24. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!