1/8 A kérdező kommentje:
A TV műsorújságban nem láttam.
Igaz már 7-8-9 éves már az a cucc ami a TV adását adja. De internetes TV is. De frissül és még mindig stabil, szóval ha megjelent akkor az nem annak a baja asszem.
2021. szept. 15. 19:29
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt úgy kell értelmezni hogy a TV internetes. Mert azon nincs adás, csak ahoz van egy olyan cucc ami adja az adást rá és azon lehet nézni a műsorokat meg stb...-it
2021. szept. 15. 19:31
3/8 anonim válasza:
Van most upc direkt elofizetesn
4/8 anonim válasza:
A legtöbb szolgáltatónál az RTL Spike-ot váltotta, de van ahol nem került be. Azt hiszem talán a Telekomnál nincs, de mint az előző válaszoló is írta, a Direct One-nál van és kábeles Digin is.
5/8 A kérdező kommentje:
Én Telekomot használok... akkor a TelekoM mikor fogja a csatornát betenni?
2021. szept. 16. 16:21
6/8 anonim válasza:
Erre az általános válasz minden műsorelosztó részéről az szokott lenni, ha megkérdezik őket egy csatorna bekerülése kapcsán, hogy "jelenleg nincs információnk a csatorna kínálatba vételéről, amennyiben ebben változás történik, a szokásos módon tájékoztatjuk előfizetőinket".
Én arra tippelek, ha bekerül, akkor jövő év elején, ha valami kikerül vagy bővítés lesz. Nem tudom pontosan, hogy az RTL Spike megszűnését követően mondjuk nem tettek be más csatornát már a kínálatba, ami nem a Teenick, így felhasználva azt a programhelyet.
7/8 A kérdező kommentje:
Az RTL Spike az mondjuk megszűnt a műsorújságomból.
2021. szept. 17. 13:43
8/8 anonim válasza:
Éppen mai hír, hogy bekerült a hírTV és az RTL+ HD változata a Telekom kínálatába. Ez az, amit említettem, hogy simán lehet már felhasználták azt a kapacitást, ami rendelkezésre állt az RTL Spike megszűnésekor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!