A Telekom TV GO-t már nem lehetséges VPN-nel nézni külföldön a két hónapos "turistaidő" lejárta után?
Augusztusban voltam otthon látogatóban. Létrehoztam egy Telekom felhasználót az öregem adatai segítségével. Így ugye a laptopomon tudom nézni a magyar csatornákat, itt kint is, hogy visszajöttem. De ugye elméletileg ez csak 60 napig lehetséges, utána azt az üzenetet fogom kapni, hogy 60 napja nem léptem be magyar IP-címről.
Nyilván eszembe jutott a VPN, szimulált magyar IP-vel bejelentkezés. Egy pár évvel ezelőtti cikkben ajánlották is. De ha avval belépek most, akkor nem engedi lejátszani az élő tévéműsort. (Míg ha csak símán belépek az itteni normál IP-vel, akkor avval megy. De ugye ez csak addig működik majd, amíg le nem jár a 60 nap.) Próbáltam Holával és Norddal, egyikkel sem működik. Mindkettőnél kifizettem egy-egy hónapot, zsákbamacskázni nem akarok továbbiakkal.
Arról van szó, hogy ez már nem opció, mert az oldal immáron jobban a felhasználó körmére néz? Vagy van esetleg olyan VPN, amivel működik? Mert így ugye alapesetben csak november elejéig nézhetem a csatornákat.
Ha teljesíti az eszköz a lejátszáshoz szükséges követelményeket, akkor menni fog. Párhuzamosan 2 eszköz indíthat lejátszást, 5 öszközzel lehet összesen bejelentkezni. Ha lenne további eszköz, az csak akkor tud belépni, ha a korábbi 5 közül egyet legalább kiléptetnek. Ami mondjuk a 6. eszköz bejelentkezésénél is feljön lehetőségként. Feldobja az eszközlistát, eszköz neve mellett ott a szemetes ikon, azzal kitörlöd, és annak a helyére betud lépni a 6. eszköz.
Legközelebb ha a kitörölt eszköz is belépne, hasonló módon kell eljárni. Viszont a sok eszközváltás képes leakasztani a rendszert, te már nem tudsz mit kitörölni az eszközlistán, de még mindig azt írja, van 5 belépett eszköz. Ilyenkor a session-ok beragadtak, telefonálni kell az ügyfélszolgálatra, ők lezárják ezeket és nullázzák a helyzetet, belehet lépni.
Ész nélkül összevissza ne jelentkezz be több dologról. Pl. a laptop böngészőit külön eszközöknek érzékeli.
A TV nem számít eszközhasználatnak, független a TV GO-tól.
TV-re viszont nem tudod tükrözni mobilról a TV GO-t, ez nem támogatott használat. Telefontól függően többféle eredménye lehet:
- semmi
- csak kép van, hang nincs
- van kép, van hang, de akadozik, csúszik a hang a képtől
- szinkronban van a kép a hanggal, de vastag fekete keretben megy az adás.
Ezek egyike se hiba, hiszen a tükrözés nem támogatott használat, épp az a hiba, hogy megy valahogy. Ha TV-n akarsz TV GO-t nézni, laptopról indítsd a lejátszást HDMI kábellel kösd a TV-re. Vagy PC, ha ha van HDMI portja.
javítás:
Wireless Diplay=Wireless Display
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!