A török sorozatok miért kora délután mennek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy tv nézős, de ezeket úgy szeretem nézni. Az izaura tévèn mennek 13.40kor. egy átlagos ember olyankor vagy még dolgozik, vagy munkába készül. Bezzeg az esmeralda, meg egyéb 20 éves sorozatokat berakják estére, délelött ismétlik is 😀 nagyon szeretem a szulejmánt, tiltott szerelmet, stb.
Régebben youtube-on is fent voltam, vissza lehetett nézni, de már nincs ☹️
2021. szept. 10. 10:38
1/4 anonim válasza:
En ilyenkor nem dolgozom, de nem nezem ezeket.
2/4 anonim válasza:
RTL moston vissza tudod nézni.Én is úgy szoktam.
3/4 anonim válasza:
Szerintem azért, mert ilyenkor ismétlést és régi sorozatokat adnak. A premier sorozatokat pedig este 8-tól.
4/4 anonim válasza:
Mindegy mikor adják, a nyugdíjas megnézi délután a dolgozó emberek mint pld én is, esténként neten. Én is nagyon szeretem őket.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!