Ha lenne egy műsorötletem, azt kinek lehet előadni? Mekkora esély van, hogy be is kerül a TV-be?
Nem lelombozni akarlak, de nagy a valószínűsége, hogy az általad kitalált kvízjáték marad a baráti körödben játszásra.
Ötlettől még hosszú az út egy műsor megvalósításáig.
Még a befutott kvízműsorok vezetőinek (Vágó, Majka) sem sikerült új műsorötletük megvalósíttatása.
A lelombozó valóság az, hogy ötleted megvételére egyetlen TV-társaság sem lesz hajlandó.
Nekik NYERESÉG kell - egy-egy új kvízműsor kidolgozásához és nyereségessé tételéhez hosszú idő és sok ember munkája szükséges. Ez viszont olyan befektetés, ami a megvalósulásáig sok-sok pénzt igényel, ami viszont a TV-társaságok nem üzleti szemlélete.
Köszönöm a választ, azért ez is több, mint a semmi.
Kicsit furcsa ez a szemlélet, ugyanis amennyire én tudom, a TV-társaságok versengeni szoktak egy már befutott műsor licenszének megszerzéséért, ami nem kevés pénz, ellenben nem is biztos, hogy nyereséges lesz (például ott a Fal című műsor, amiért az RTL és a TV2 versenyzett, aztán egy-két évnél tovább nem nagyon ment, gondolom a kutya nem nézte), ezzel szemben egy műsor felépítése a 0-ról talán költséghatékonyabb. De persze nem értek hozzá, csak én így látom. Meg aztán a már meglévő műsorok is valahonnan elindultak.
Mindenesetre a kérdés még nyitott; van lehetőség valaki olyannak bemutatni az ötletet, akitől esetleg a megvalósítás el tudna indulni? Akár külföld is szóba jöhet, ha a „magyarok” nem vevők rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!