A Super Tv2-n este 10 után miért mennek minden este szexelős filmek?
Tegnap is olyan film ment amiben végig szexeltek. Ma is odakapcsolok, látom megint ilyen film van.
Normális műsor nincsen?
Ezért kár volt ide kommentelned. ;)
Szerintem kicsit fárasztó percenként azt nézni, hogy a nő erőlködve nyög a pasikon. Ha neked ez tetszik..
Nem vagyok sulis de köszi a tippeket tanító néni! Majd máskor használj már ékezeteket légyszi!
Rákerestem a filmre amit írtál. Nem is az ment tegnap.
Szerdán a "Kész katasztrófa" c. film ment, ami valóban egy katasztrófa volt. Tegnap pedig a "Mi kell a férfinak" c. film.
Bírom, hogy egyből elhiszik ha valaki nagyot akar itt mondani. ;)
#4, #5: Köszi nektek a válaszokat. Egyetértek veletek. Nekem nincs bajom a szex jelenetekkel. Nyilván sok filmben van, de mikor kb percenként ez megy, elég unalmas. Ez így egy nulla történet.
A tegnapira egy ideig oda se figyeltem, mert pakoltam közben. Csak hallom a nyögéseket. Annyira gagyi jelenet volt. Na én akkor kapcsoltam ki, mikor az volt a téma, hogy a nő hátára ragadt egy óvszer. Borzalom!
Mondjuk tudom, ki kell tölteni a műsoridőt. A super tv2 egyébként is nagyon gáz. Nyáron karácsonyi filmeket reklámoztak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!