Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Újra indul a "Való Világba" ....

Újra indul a "Való Világba" . Mit tennél meg érte?

Figyelt kérdés

A kérdés adott, mint közismert újra indul az RTL siker műsora a "Való Világ" (VV),

Ki mit tenne meg azért, hogy bekerüljön és ha ez sikerült, hogy viselkedne ott?

És ha netalán megnyernéd azt mit kezdene a pénzel és egyéb nyereményekkel, és természetesen a sikerrel?

2010. aug. 30. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Magamat adnám nem játszanám meg napról napra magam.

A kocsit ill házat eladnám a pénzt vszínűleg befektetném és majd évek múlva költenék belőle ha vmi kell. Ugyanúgy járnék dolgozni a pénz mellett.

2010. aug. 30. 18:05
 2/6 anonim válasza:

nem szeretnék benne lenni. Azthiszem elsőnek rúgnának ki. Nem bírnám fúrni amásik embert, hoyg én nyerjek, miközben eladom az életem a sok kiváncsi embernek, aki azt hiszi az enyém izgalmasabb mint a sajátjuk.

ezáltal nem nyernék... :)

2010. aug. 30. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:

vv-ért semmit.nem találtam arra érdemesnek hogy nézzem.

(évekkel ezelött) inkább egy tengeralattjáró szimulátort tudtam volna régebben elképzelni. vagy valami olyasmit amibent a versenyzők nem találkoznak olyan dolgokkal, amivel az idő múlását érzékelnék. pl napfény helyett világítás , nem ciklikus bejelentkezés a tv részéről, (de ettől lehetne állandó műsoridőben)

2010. aug. 30. 18:23
 4/6 anonim válasza:
100%
Ezért a rakat trágya műsorért semmi nem tennék meg, esetleg azért valamit, hogy el se induljon.
2010. aug. 30. 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmit nem tennék érte, megvagyok anélkül is, hogy a fél ország a pucér seggemet nézze.
2010. aug. 30. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:
hát én ha bekerülnék akkor természetesen vinnék egy pisztolyt is és mindenkit agyönlőnék kezdve a az rtl klubb fejeseivel,de a lakókat sem hagynám ki a mókából:Dmilyen szép is lenne:D
2011. júl. 8. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!