Újra indul a "Való Világba" . Mit tennél meg érte?
A kérdés adott, mint közismert újra indul az RTL siker műsora a "Való Világ" (VV),
Ki mit tenne meg azért, hogy bekerüljön és ha ez sikerült, hogy viselkedne ott?
És ha netalán megnyernéd azt mit kezdene a pénzel és egyéb nyereményekkel, és természetesen a sikerrel?
Magamat adnám nem játszanám meg napról napra magam.
A kocsit ill házat eladnám a pénzt vszínűleg befektetném és majd évek múlva költenék belőle ha vmi kell. Ugyanúgy járnék dolgozni a pénz mellett.
nem szeretnék benne lenni. Azthiszem elsőnek rúgnának ki. Nem bírnám fúrni amásik embert, hoyg én nyerjek, miközben eladom az életem a sok kiváncsi embernek, aki azt hiszi az enyém izgalmasabb mint a sajátjuk.
ezáltal nem nyernék... :)
vv-ért semmit.nem találtam arra érdemesnek hogy nézzem.
(évekkel ezelött) inkább egy tengeralattjáró szimulátort tudtam volna régebben elképzelni. vagy valami olyasmit amibent a versenyzők nem találkoznak olyan dolgokkal, amivel az idő múlását érzékelnék. pl napfény helyett világítás , nem ciklikus bejelentkezés a tv részéről, (de ettől lehetne állandó műsoridőben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!