A média miért nem számol be a covid-diktatúra elleni tüntetésekről, amik világszerte vannak?
Rengeteg tüntetés van a világon az értelmetlen covid korlátozások ellen, és nem ilyen mini-felvonulások, mint itthon, hanem tízezres tömegek vonulnak az utcára és csapnak össze a rendőrökkel, Londonban, Berlinben, Párizsban, stb. Ausztráliában teljes blokád van az autópályákon, és rengeteg más helyen is vannak tiltakozások. A TV a rádió és az újságok azonban ezekről mélyen hallgatnak, egy apró hírt sem hoznak le róluk, miközben ennél sokkal érdektelenebb dolgokról hosszasan írnak, és a coviddal kapcsolatban is állandóan keltik a pánikot.
Miért nem szabad megtudni az embereknek, hogy másutt igen komolyan tiltakoznak az emberi jogok alaptalan és értelmetlen korlátozása ellen?
Ez egy nagyon jó kérdés.
Nekem is feltűnt, hogy az index meg a telex minden szarról beszámolt a Coviddal kapcsolatban.
Na de a tüntetések?
Na nem!
Nem is fognak mert hazug férgek mind.Engem eddig sem sikerült riogatni eztán sem fognak és nem kell oltás és ennyi.
Mehetnek a rákba az oltással együtt.Oltassák be magukat akik akarják
A tüntetésekről pedig annyit hogy örülök hogy nem alszik ez a pár nemzet
Nem közlik le mert nem érdekük a gyógyszergyáraknak sem és a politikusoknak sem de demokrácia van állítólag XD
@ 10:49
" Egyszerűen azért nem szoktak beszámolni az oltásellenes és a korlátozásellenes tüntetésekről, mert azzal saját maguk alatt vágnák a fát. "
Ja igen, aztán mikor ilyen fóliasapkás egymást hergelő facebook csoportokban megszervezik magukat ezek a ketyósok, és kimennek tüntetni tízen. Igazi oltásellenes forradalom. :D
Tényekkel megcáfoltam a kérdező állítását és 34%-ra értékelés a válasz. Ennyire futja a vírustagadóktól. A tények sosem volt az erős oldaluk.
A kérdéses tüntetésekről beszámol a mainstream média. Hogy milyen gyakori és milyen hangvételű beszámoló lenne az ideális, arról nyilván lehet vitatkozni. De hogy semmi nincs, az egy durva torzítás.
Nem tudom, hogy ez csak központi tiltás-e, vagy a média bénasága is...
Ez is olyan mint, mikor jött a migráns hullám, egy kérdezz-felelek riportot sem láttam velük, csak a felvétel, hogy vonulnak,vagy volt a magyar zenecsatorna, és egy aktuális magyarországi, vagy külföldi koncert kapcsán sem volt semmi friss riport, közvetítés...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!