Hogy működik a klasszikus TV csatornák műsor sugárzása?
Úgy értem,hogy például a sorozat epizódokat régen is tárolták valahol,gondolom DVD-n,vagy kazettán. Ma meg már számítógépen.
Igazából arra lennék kíváncsi,hogy hogy működik ez az egész egyben. Tehát mondjuk egy Nickelodeon-nál összerakják Excel-ben,vagy valami belső rendszeren a műsortervet,és a rendszer az alapján,meg az óra alapján tölti be a dolgokat,és egy eszközön küldi ki a sugárzást?
Egyáltalán van még ember a műsor betöltés mögött? Mert szerintem,maga a betöltés,meg a közvetítés ilyen esetekben automatizált.
De ezek csak laikus tippek,kíváncsi lennék,hogy valójában hogy zajlanak ezek a folyamatok.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Köszönöm szépen a kimerítő választ! :)
Gondolom BETA kazettákon tároltak régen. Az jobb minőségű,mint a VHS,ha jól tudom.
Érdekes lehet amúgy a vezérlő szoftver. Gondolom cél eszköz,szóval magán ember nem nagyon szerezheti be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!