Néztétek tegnap az x factort?
Figyelt kérdés
Hogy tetszett? Szerintem volt aki baromi jól énekelt, persze tovább is jutattá őket, de mikor egy csomóan a Hallelujah-t énekelték elég szemetek voltak. Pl. az a stréber kinézetű srácnak nem volt annyira borzalmas hangja, szerintem ha fejlesztené akkor egész jó lenne:)
Nektek ki a kedvencetek?
Nekem a Takács Nikolas:)
2010. aug. 29. 13:53
1/18 Mr. Idegen válasza:
szerintem jobb mint a Megasztár 5 ott sok a cigány, nekem a Non Stop tetszett a legjobban :)
2/18 anonim válasza:
jaja jobb mint a megaszar!
nekem a terhesnő meg a non stop tetszett a legjobban
3/18 anonim válasza:
az tényleg nagyon jó volt:9 am jah néztem:P de az a sok "Halle Lújás" xD...
4/18 anonim válasza:
én most az előbb néztem meg..
tegnap nem láttam:(
és szerintem is jobb mindt a megasztár...
nekem is a terhes nő meg a non stop tetszett
5/18 anonim válasza:
én csak nóriért és baliért néztem
6/18 anonim válasza:
már párszor felrkaták a kérdést:D és nézteeeeeeem:D sokkal jobb mint a konkurencia... ők a bénákat mutogatják, az X mega tehetségeket...ennyi:D
7/18 anonim válasza:
*X meg a tehetségeket... nehogy félreértés legyen xDD
amúgy Enikő meg a ducilány, Katica azthiszem!:D
8/18 anonim válasza:
Az Éva Urbin jó hogy nem került be, annyira unszimpatikus volt és beképzelt.
Jól tette a zsűri hogy nem engedte tovább.
9/18 A kérdező kommentje:
Jaja én sem lettám tegnap csak kb a felét, most nézem a honlapom:) Van pár nagyon jó:)
2010. aug. 29. 14:16
10/18 anonim válasza:
Éva Urbin az az 'olaszországban elismert' ???xDD azon szakadtam... abba sok volt az ének...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!