Rick and Morty 5. évadjáról mi a véleményetek idáig?
Figyelt kérdés
Én kicsit csalódott vagyok, nem hozza az előzők színvonalát. a 7. epizódot már a felénél abba kellett hagyjam, akkora egy hülyeség volt.
Új stáb lett, vagy mi?
2021. aug. 9. 06:57
1/3 feketeaangyall válasza:
Nekem már a 4. évad is egy kicsit sántított. Olyan érzésem volt,mintha ki akarták volna elégíteni a rajongók számításait a sorozat rejtett értelméről. Tudod,hogy igazából Rick egy érző lélek,mert nagyon törődik a családjával,Summer olyan,mint a nagyapja stb. Ez a 4. évadban túltolták,az ötödikben szerintem a Rickes érzelmi szálat visszavették,de már nem hozza azt a töle megszokott,néha arconbaszós életigazságokat a létezés értelmetlenségéről,ami eddig volt. Mostanra nekem kiüresedett,bár még mindig iszonyat kreatív,és birom ezeket a csaarokra épülő részeket.Csak már nincs mit mondania.Vagyis van csak már nem tudja úgy közölni.
2/3 anonim válasza:
Az évadzáró rész kárpótolt a sok gagyibb részért.
3/3 anonim válasza:
évad záró nekem nem jtt be minden rejtélyt elpusztítottak egyeteln egy rész alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!