Tetszett az x-faktor?
Figyelt kérdés
x-faktor óóóóó x-faktor óóóóó2010. aug. 28. 21:24
1/15 anonim válasza:
Hát abszolút nem, nagyon gagyi!
2/15 anonim válasza:
Nekem nem, túl játsza magát a zsűri összes tagja, főleg az az alkesz lotyó..utálom az egészet.. túl műanyag..Jobb volt a Csillagszületik
3/15 anonim válasza:
nekem az a része nem tetszett,hogy a zsűrik fogták magukat és kimentek pihenni,mert elegük volt a sok HALLELUJA-ból.
amúgy a zsűrik se szimpatikusak.
4/15 anonim válasza:
Imádtam, de tényleg! Annira jó arányban vannak a tehetségesek, és jó, h nem csak a gagyikat nyomatják végig. Apám és a Feró beszólása az előzetesben! Azon fetrengtem...Kár h előtték, jövőhéten már nem fog akkorát ütni
L/17
6/15 anonim válasza:
mit mondott FEró? nem láttam a végét
7/15 anonim válasza:
Nekem tetszett. Szerintem sokkal jobb mint a Megasztár.
8/15 A kérdező kommentje:
Bejött egy ezüstruhás szőke pics@ és valami iszonyú hamisan elkezdett énekelni, mire feró leutánozta, és a csaj meg beszólt:
-te tudsz énekelni?
- nem, de én vagyok a nagy feró!
2010. aug. 28. 21:52
10/15 anonim válasza:
Szerintem jó lesz.Tényleg sok a tehetséges.A megasztár még a Pély Barna féle zsűrivel jó volt,de a csillag születik szerintem szörnyű volt a sok ugra- bugrával.Szeretem a Balázst is,bár a zsűri nem a legszimpibb.Kivéve a Szinetár Miklóst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!