Csak sztem dilettáns bunkók az X-FAKTOR zsűritagjai? (aki nem nézi ne írjon)?
Rögtön az elején a kicsit duci, csodálatos hangú kiscsajnál mondta valamelyik, h."amikor bejöttél azt hittük egy újabb szerencsétlen lesz"..Miért? Csak mert kicsit teltebb volt?Még nem is hallották hogy énekel.
Majd közölte Keresztes vigyorogva,h."akkora igent adok neked,h.5x akkora lesz mint te." Na kösz.
Utána az állapotos nőtől kérdezte:"TE TERHES VAGY?"
Mellesleg káromkodnak.A kritikáik minden szakmaiságot nélkülöznek...("szépen futkos a hangod"..-vagy valami ilyet mondott Malek Miki)
Sztem a műsor maga jó.A külföldi adásokat láttam, és itt is vannak tehetségek,de ez a zsűri egyelőre iszonyat.
Nem a kritizálás a lényeg hanem a stílus.
jaja..de az engem is idegesített xd
az utolsó nagyon jó volt.. : D
Nem vagyok egy nagy showműsornéző, de soha nem értettem, hogy az ilyen tehetségkutató műsorok (az összes) miért nem a TÁRGYILAGOS kiértékelésről és véleményezésről szólnak, hanem a megalázásról, beégetésről, bunkóságról, sértegetésről.
Én úgy gondolom, hogy higgadtan és korrektül is meg lehet mondani valakinek, hogy nem való az énekesi pályára. Nem kell feltétlenül porigalázni.
Amúgy a kérdezőnek igaza van, eddig én sem tapasztalok szakmaiságot, sokkal inkább a fölényességet, lealázást, bunkóskodást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!