Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak sztem dilettáns bunkók...

Csak sztem dilettáns bunkók az X-FAKTOR zsűritagjai? (aki nem nézi ne írjon)?

Figyelt kérdés

Rögtön az elején a kicsit duci, csodálatos hangú kiscsajnál mondta valamelyik, h."amikor bejöttél azt hittük egy újabb szerencsétlen lesz"..Miért? Csak mert kicsit teltebb volt?Még nem is hallották hogy énekel.

Majd közölte Keresztes vigyorogva,h."akkora igent adok neked,h.5x akkora lesz mint te." Na kösz.

Utána az állapotos nőtől kérdezte:"TE TERHES VAGY?"

Mellesleg káromkodnak.A kritikáik minden szakmaiságot nélkülöznek...("szépen futkos a hangod"..-vagy valami ilyet mondott Malek Miki)

Sztem a műsor maga jó.A külföldi adásokat láttam, és itt is vannak tehetségek,de ez a zsűri egyelőre iszonyat.

Nem a kritizálás a lényeg hanem a stílus.

2010. aug. 28. 20:02
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A 2.hallelujás dalnál is már forgatták a szemüket, holott még nem is kezdte el énekelni a csávó..Pedig jó volt!!!
2010. aug. 28. 20:09
 2/11 anonim ***** válasza:

jaja..de az engem is idegesített xd

az utolsó nagyon jó volt.. : D

2010. aug. 28. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem vagyok egy nagy showműsornéző, de soha nem értettem, hogy az ilyen tehetségkutató műsorok (az összes) miért nem a TÁRGYILAGOS kiértékelésről és véleményezésről szólnak, hanem a megalázásról, beégetésről, bunkóságról, sértegetésről.

Én úgy gondolom, hogy higgadtan és korrektül is meg lehet mondani valakinek, hogy nem való az énekesi pályára. Nem kell feltétlenül porigalázni.

Amúgy a kérdezőnek igaza van, eddig én sem tapasztalok szakmaiságot, sokkal inkább a fölényességet, lealázást, bunkóskodást.

2010. aug. 28. 20:10
 4/11 A kérdező kommentje:
De azelőtt hogy ítélkezhetnek,hogy hallották volna a produkciót..Vadbarmok.
2010. aug. 28. 20:11
 5/11 anonim ***** válasza:
szerintem jók... én is nézem.
2010. aug. 28. 20:15
 6/11 A kérdező kommentje:
Az nem baj ha megmondják,ha valaki nem jó,de ez a lekezelő/előre ítélkező stílus.:S
2010. aug. 28. 20:15
 7/11 A kérdező kommentje:
Na tessék most is Keresztes kifigurázta a vékonyhangú csajt,még mielőtt énekelt.Azt hiszem,inkább Megasztárra kapcsolok.
2010. aug. 28. 20:17
 8/11 anonim ***** válasza:
hát kapcsolj :DD biztos emiatt fog csődbe menni az RTL :D
2010. aug. 28. 20:40
 9/11 A kérdező kommentje:
igen biztos:D
2010. aug. 29. 07:25
 10/11 anonim ***** válasza:
nem szeretem a bunkó stílust, de tényleg vannak olyan szar hangú "énekesek", és nem hiszem el, hogy nem tudják magukról h iszonyat szarok, mégis elmennek, és meglepődnek, sőt megsértődnek azon h ezt közlik velük
2010. aug. 30. 15:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!