Hogyan, és ki az az illetékes ember, aki álltal be lehet jutni a TV2 RTL klub, Hír tv- be?
Figyelt kérdés
Életbe vágó dolog, hogy be jussak!!2021. júl. 31. 12:28
1/5 anonim válasza:
Miért olyan életbe vágó?
És persze az sem mindegy, hogy mit akarsz ott csinálni.
Takarítónak valamivel könnyebb bejutni oda, mint mondjuk műsorvezetőnek! :)
3/5 anonim válasza:
Ott a portás mindegyik személyi portáján.
4/5 A kérdező kommentje:
Az egész emberiseg élete hatalmas veszélyben van, és ez egyáltalában nem hazugság, és én most jelenleg azért vagyok, hogy meg mentsek minden embert, mert az idő nagyon fogy, és ez tényleg nagyon komoly dolog. Ez egyszer már meg történt, és ha még egyszer meg történik, azt egyáltalán nem szeretném, mert borzalmas lesz, és ezt szeretném még értetni az emberekkel, mert én igazán tényleg azert vagyok, hogy emberek életét meg mentsem. Ezért szeretnék be kerülni valamelyik TV- be. Tudom, hogy sokan nem hisztek a Bibliaban, de a Biblia tényleg valós, és teljesen igaz könyv, az elejétől, a végéig! Sokan azt mondták,hogy a Bibliát is emberek írták, de ha angyalok írták volna, akkor egy ember sem lenne képes el olvasni, ez így igaz!! Értitek??
2021. aug. 1. 06:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!