Néhány apróságot nem értek a Ki vagy, Doki című brit sorozatban. Valaki meg mondaná, miért történnek ilyenek egy 41 éve műsoron levő alapműbe?
16 évesen minden részről olvastam meg néztem őket.. a régiektől egészen az új részekig... szinte mindnet megtudtam a sorozatról amit lehet...
De... megkérdezném...
*A 4. évadban, a könyvátrról szóló duplarészben:
A professzorok között -beleértve riversong- egy szerkenytyűt viselt ami megőrizte ez agyhullámaikat egy ideig... az első áldozaté működött... szinte teljesen töltve volt... és a könyvtár komputerében más lett... torz de okosabb.... Akkor hogy lehet, hogy Riversongnak alig volt töltés a szerkezetben, mégis rendben került át a számítógépbe?
*Az 5. évad kő angyalos epizódjában azt mondták, hogy a könnyező angyalról készült kép maga is angyallá válik...
Akkor a Pislantás című részben Sally Sparrow mappájában a fénykép hogy-hogy nem éledt fel, és kapta el a Doktort?
* Az 5. évadban a Doktornak Riversong árulta el, hogy a TARDIS hangja a behúzott fékek miatt van... A Doktor nem tudta... Akkor anno a 3. évad Smith and Jones epizódjában mért kiáltotta a karbantartásnál, hogy "...és a kézifékek!"... Szóval hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!