LakatosAnonymus kérdése:
Paul Street tényleg homofób, vagy csak ironizált azokban a szituációkban, amelyekben erről volt szó?
Figyelt kérdés
2021. júl. 20. 12:46
11/13 anonim válasza:
Hát mivel azt írtad, hogy kár, hogy nem homofób, így gondolom te az vagy :D
12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem minden ember heterónak születik. Remélem egyszer alkalmam adódik rá, hogy bizonyítsam.
2021. aug. 3. 08:50
13/13 anonim válasza:
#12 egyébként nem kizárt, ezt biszexként mondom, mondjuk szerintem egy kis százalék tényleg annak születik. Szerintem ezek a valódi szexualitások: hetero, leszbikus, meleg, biszex, panszex,aszexuális, transznemű és transzfesztita. Többet is felsorolnak még létező szexualitásként, mint pl mikor valaki csak a maszkulin nőkhőz vonzódik stb, de ez szerintem már csak ízlés kérdése, arra sincs külön szexualitás, hogy nekem meg a barna szemű és barna hajú fiúk tetszenek... Azt sem tartom kizártnak, hogy ez sokaknál (nálam is) lelki traumából jön. A rockerek általában lelkileg sérültek, azért hallgatnak depresszív zenét, és közöttük különösen sok a nem hetero, szerintem összefüggésben van. Nem azt mondom, hogy ez betegség, de sokaknál lelki eredetű. Lehet, hogy biológiai oka is van, mondjuk egy fiúba több női hormon kerül valahogy, vagy nem tudom, nem vagyok jó ebből, de ha megfigyeled, a melegek nagy része tisztára olyan, mintha lányok lennének, a leszbikusok meg fiúsak, ezért lehet őket kiszúrni ismeretlenül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!