A Barátok közt című sorozat vége csak szerintem nem lett jó?
Hát én nem ilyesmit képzeltem el, szerintem méltóbb lezárást érdemelt volna.
Szerintem úgy lett volna a legjobb, ha rendeznek egy ünnepséget a ház újjáépítésének x-edik évfordulójára. Erre az alkalomra meghívták volna az egykori lakókat (akik közül nyilván mindenki nem tudott volna eljönni), vagyis egy csomó régi szereplő visszatért volna az utolsó részre. Lett volna egy ünnepség valami szép beszéddel, majd a lakók magukban felidézték volna a házban töltött idejük legemlékezetesebb pillanatait (itt jöhettek volna rövid bevágások a régi részekből). Majd az ünnepség végén mindenki szétszéled, és ekkor tudtuk volna meg, hogy ki merre megy, mi lesz vele a sorozat vége után. Így szerintem szépen el lehetett volna varrni a szálakat, egyben felidézni az elmúlt éveket.
A valóságban ezzel ellentétben eléggé lezáratlannak éreztem a részt, többet vártam tőle :( Miki ébredése pedig tényleg nagyon meseszerű volt: egy kómából frissen ébredt beteg nem kezd el rögtön tisztán beszélni, mozogni... Maximum úgy lett volna hiteles, ha azzal ér véget, hogy kinyitja a szemét és végignéz rajtuk, esetleg halványan elmosolyodik.
"Egyrészt az nem tetszett, hogy miért Zsolt mondja a búcsúszöveget és miért nem pl Nóra, aki a kezdetek óta ott vol"
Zsolt is a kezdetek óta ott volt, az első résztől kezdve. Csak a balesete után volt kihagyása, de ugye Nóra is elment szülni.
Amúgy Novák és a Vili bá is végig játszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!