1/12 anonim válasza:
A gyermekvédelmi törvény miatt gondolod? Nagyon mérges lennék, ha így lenne.
2/12 A kérdező kommentje:
Igen
2021. júl. 17. 21:42
5/12 anonim válasza:
A Disney filmekben egyre inkább előfordulnak meleg szereplők. Nem volt még időm megkeresni, és elolvasni a törvényt, de úgy értettem abból, amennyit hallottam róla, hogy ilyesmit se engedélyeznek majd. 18 karikával nem tudom elképzelni, hogy beengedjék. Pedig sok felnőtt is szereti a Disneyt.
6/12 anonim válasza:
Azt nem tiltja a törvény hogy legyen valamiben meleg szereplő, a direkt a melegséget, transszexualitást, stb megjeleníteni kívánó tartalmakra vonatkozik a törvény.
Mondjuk tiltani ezeket sem tiltja, egyszerűen csak 18 karikás műsorsávba kényszerültek.
7/12 anonim válasza:
Akkor ha pl. a Frozen 3-ban Elsa leszbikus lesz, azt láthatják gyerekek? 18-as karikát tuti nem fognak rá rakni, sztem ha törvénybe ütközik, akkor nem engedik be az országba. Legfeljebb 18 éven felüli megrendelheti magának DVD-n, bluray-en eredeti nyelven külföldről.
De javítsatok ki, én nagyon szeretném moziban megnézni, ha lesz. Ráadásul 3D-ben már szinte csak moziban láthatóak a filmek.
8/12 anonim válasza:
Ha a meleg szereplőket is tiltaná a törvény, szinte semmit nem nézhetnének a 18 éven aluliak...
9/12 anonim válasza:
Ötösnek. Hála istennek, hogy nem engedélyezik, így is elég beteg és ferde világban élünk sajnos!
10/12 anonim válasza:
A törvény szövege szerint megjeleníteni se lehet homoszexualitást a 18 év alattiaknak szánt média tartalmakban. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!