Miért van mindenki megőrülve a South Parkért?
Figyelt kérdés
A felnőttek, a gyerekek, a tinédzserek, MINDENKI!
Egyszerűen mindenkitől csak azt hallom, hogy milyen jó, szétröhögték magukat, stb.
Én ugyan még nem láttam egy részt sem, de akkor sem értem, miért van ekkora mánia.
Nos?
2010. aug. 27. 17:12
11/12 anonim válasza:
kedves kérdező
egyetértek veled
sz*r sorozat
12/12 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseket akkora hülyeségnek tartom...szerintem hogy az ilyen valakinek tetszik vagy nem teljesen felfogás és beállítottság kérdése valaki agyon ajnározza a tvájlájtot én agygörcsöt kapok tőle...és igen szeretem a South Parkot mert megmondja a frankót nálunk sokan azért nemértik mert nemtudják kinek és miért fricska a részekben történő dolgok...és nemcsak South Park hanem Family Guy is! Ennyi aki szereti nézi aki nem nem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!