Akkor a 13 Okom Volt 3.-4. évada már nem Hannahról szól? Ha nem, akkor miről?
A második évadban asszem valami tárgyalás van, Hannah kazettái miatt. De amúgy a többi évad sem rossz, Clayről szól sok minden, hogy viselkedik az életben Hannah után, hogy bírja feldolgozni, milyen mentális problémái vannak, de a többiekről is szó esik(Justin,Jessica,Bryce, Tyler meg még egy csomóan) .
Nekem tetszett, szerintem megéri megnézni, sok érdekes és tabu témát érint(iskolai lövöldözés,depresszió, szexuális erőszak, gyilkosság, második esély, újrakezdés, megbocsátás, mentális betegségek stb.)
Én Hannah-t nem is hiányoltam belőle egyszer sem, számomra kicsit unszimpatikus volt.
Én pedig pont ellenkezőleg, mint #1 :D
Szerintem az évadok egyre rosszabbodtak a sorrendben. 1. évad miután beindult, nézette magát, én szerettem Hannah-t és az ő történetét. Ez a szál azonban az utolsó tape-pel (angolul néztem, bocsi) le is zárult, ezt próbálták meg még feltámasztani a 2. évadban, valamennyire érdekes is volt, de nekem már nem hozta az első évadot. A 3-4. évadnak nem kötött le a cselekménye, a 4. évad végére már alig akartam befejezni, de végül megnéztem, amit egyébként nem bántam meg. :D
Az igaz, hogy az összes évad megjelenít tabukat, ez tette a sorozatot mássá (szerintem).
Egyébként nem olyan hosszú idő megnézni, szerintem egyszer megéri, később max. visszanézed az 1-2. évadot, ha inkább azok jöttek be, de az is lehet, hogy olyan véleményen leszel, mint az első válaszoló. :)
Leginkább arról, hogy hogyan dolgozták vagy éppen dolgozzák fel Hannah halálát, hogyan élik tovább az életüket. Tabu témából a 3-4 évadban is van elég, bár nekem Ani karaktere borzalmasan unszimpatikus és igazából meglett volna a sorozat nélküle.
Ne várj olyan hűde fantasztikus folytatást, de egyáltalán nem annyira nézhetetlen mint amilyennek az interneten lévő önjelölt kritikusok leírják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!