Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Akkor a 13 Okom Volt 3.-4....

Akkor a 13 Okom Volt 3.-4. évada már nem Hannahról szól? Ha nem, akkor miről?

Figyelt kérdés
Még csak most fejeztem be az első évadot, de úgy érzem ha Hannah “nem lenne képben” lehet, hogy nem nézném.

2021. júl. 16. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A második évadban asszem valami tárgyalás van, Hannah kazettái miatt. De amúgy a többi évad sem rossz, Clayről szól sok minden, hogy viselkedik az életben Hannah után, hogy bírja feldolgozni, milyen mentális problémái vannak, de a többiekről is szó esik(Justin,Jessica,Bryce, Tyler meg még egy csomóan) .

Nekem tetszett, szerintem megéri megnézni, sok érdekes és tabu témát érint(iskolai lövöldözés,depresszió, szexuális erőszak, gyilkosság, második esély, újrakezdés, megbocsátás, mentális betegségek stb.)

Én Hannah-t nem is hiányoltam belőle egyszer sem, számomra kicsit unszimpatikus volt.

2021. júl. 16. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én pedig pont ellenkezőleg, mint #1 :D

Szerintem az évadok egyre rosszabbodtak a sorrendben. 1. évad miután beindult, nézette magát, én szerettem Hannah-t és az ő történetét. Ez a szál azonban az utolsó tape-pel (angolul néztem, bocsi) le is zárult, ezt próbálták meg még feltámasztani a 2. évadban, valamennyire érdekes is volt, de nekem már nem hozta az első évadot. A 3-4. évadnak nem kötött le a cselekménye, a 4. évad végére már alig akartam befejezni, de végül megnéztem, amit egyébként nem bántam meg. :D

Az igaz, hogy az összes évad megjelenít tabukat, ez tette a sorozatot mássá (szerintem).

Egyébként nem olyan hosszú idő megnézni, szerintem egyszer megéri, később max. visszanézed az 1-2. évadot, ha inkább azok jöttek be, de az is lehet, hogy olyan véleményen leszel, mint az első válaszoló. :)

2021. júl. 16. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sok ember mondja, hogy csak az első évadnak volt értelme és a többi felesleg. Nekem minden egyes évad sokkal jobban tetszett.
2021. júl. 16. 22:29
 4/4 anonim válasza:
100%

Leginkább arról, hogy hogyan dolgozták vagy éppen dolgozzák fel Hannah halálát, hogyan élik tovább az életüket. Tabu témából a 3-4 évadban is van elég, bár nekem Ani karaktere borzalmasan unszimpatikus és igazából meglett volna a sorozat nélküle.

Ne várj olyan hűde fantasztikus folytatást, de egyáltalán nem annyira nézhetetlen mint amilyennek az interneten lévő önjelölt kritikusok leírják.

2021. júl. 29. 20:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!