Most mi van a cápák közöttel?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy reklámot, hogy a cápák között 4. évadából bevágtak egy részletet (legalább is feltételezem hogy a 4. évad, mert én nem emlékszem hogy ilyen lett volna az előzőkben), és mondták hogy x órakor a nem tudom milyen műsor után lesz. Nem maradtam fent megnézni, mert mindig másnap reggel szoktam, gondoltam most is majd megnézem ha felkelek, de most felmentem az rtl mostra és nem hogy a 4. évad nincs fent, de a 3. évadból is valamiért csak 2 rész, holott pár hónapja amikor leadták akkor fent volt az összes. Furcsáltam is hogy már adják is a 4. évadot, most lett vége nemrég a harmadiknak. Most mi történik?2021. júl. 6. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!