Az rtl klubon indult Mestercukrász meddíg fog menni?
Nem tudom, de nagyon gáz... Nem volt elég jelentkező, vagy miért ennyire béna versenyzőket raktak adásba? Amatőrök legyenek, ne cukrász szakmájú emberek, addig oké, de ennyire bénák?! Legalábbis a két döntős tragikus. A duci fazon, Kornél mindig valami megúszósat csinál az otromba kezeivel, ami a külsőt illeti. Semmi kifinomult díszítés, stb.... És mindig meg is ússza.
Az önmagát agyondicsérő csaj, a Vera meg... Szintén a megúszós kategória. Az összes tortája egy nagy műanyag katyvasz. Azokkal a színes cukormasszákkal fantasztikusan el lehet rejteni minden hibát, és meg is teszi, mindig azt használja, mindig azokból gyúrmázik valamit, és rendre eladja ezeket a zsűrinek, pedig alapvetően annyira nem ügyes.
Ninát sem sztároltam, de ennél a kettőnél sokkal több fantázia volt benne, kár, hogy a bonbonok miatt kiesett.
Hát nem tudom, talán a kis Levente meg a Zsizsi volt, aki ebből a mezőnyből döntőre lett volna érdemes.
De igazából úgy alapból nagyon gyenge volt mindenki, vagy a feladatok voltak rosszul felépítve, nem is tudom.... Annyira nem lett nagy durranás a műsor. Sajnos. Pedig a sütés jobb, mint a sok konyhafőnökös főzicske...
Számomra a Konyhafőnök és a Mestercukrász is egyre volt jó. Megtudtam, hogy a zsűrit alkotók is emberek, és lehetnek akármilyen jók a szakmában, számomra mindegyik ellenszenvessé vált. Bernáthtól Enzsölig mind. De a versenyzők is.
Amikor a kis kölök az mondja, hogy neki a homár a kedvenc alapanyaga, kedvem lett volna felpofozni.
Keveset néztem ezt a szériát, de volt olyan, aki gyanúsan profi munkát csinált mindig. Gondolom kiejtették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!