Mi olyan szórakoztató egy focimeccsen, vagy egy Forma 1-es versenyen?
Sosem értettem, mit esznek rajtuk az emberek.
Más tészta, én valahogy sokkal jobban szeretem azokat a műsorokat, ahol "kisemberek", nem sztárok vannak benne.
Harmadik: mit kedveltek jobban? "Kisemberes" műsort (pl. TV2 vetélkedők, Exatlon), vagy "sztárosat" (pl. táncos műsorok)?
Csapatfüggő fociban és nyilván szint is, mert hát kisebb csapatok is tudnak nagy meccset játszani!
F1 meg nyilván a történelme miatt is és a régi mivolta miatt. Persze ma már egyre több az internet elterjedtsége miatt a hobbi fan, akik egyébként nincsenek tisztában a dolgokkal. Nyilván ez is akkor volt igazán a csúcson, amikor nem spórolni kellett, mint most, hanem mindent a végletekig ki kellett tolni a kocsiból és a gumikból. Jó példa erre az alábbi felvétel is, mely az egyik leglegendásabb csapta is. Két különböző autó, mégis egymáson
ami persze akkor nem volt nagy kunszt, azonban az utóbbi évek utána mondhatni csoda számba megy, ami például idén van!
Én Forma1-et nézek, a foci egyáltalán nem érdekel.
Mindkettő arról szól, hogy van egy évad/bajnokság és azon kell folyamatosan részt venni. Minden meccs/futam után a csapatok pontokat kapnak és egymással versenyeznek. Egy-egy futam vagy meccs tud unalmas is lenni, de mindig a nagy képen van a lényeg, hogy hogyan halad előre abban az évben a csapat. Ezért szurkolunk ennek vagy annak, mert az ő győzelmüket szeretnénk látni. Szóval megnézni egy közvetítést, annak nincs sok értelme, mert valaki biztosan nyer, de jogos a kérdés: és akkor mi van? Ezért kell az egész évadot végignézni. Csak így van értelme, sehogyan másképp.
Focit egyáltalán nem nézek, teljesen hidegen hagy.
Régen Forma-1-et sem néztem. Aztán 2001 májusában véletlenül odakapcsoltam a tv-t és rájöttem, hogy ez nem is rossz. Nem a szurkolás, vagy versenyzők miatt nézem. Nem érdekelnek a pletykák, hogy ki mennyit keres, kinek ki a csaja/felesége, stb. Én inkább azért szeretem, mert technikai sport. Mindig van benne olyan izgalom, amit nem lehet előre megírni. Elég egy defekt egy rosszul rögzített kerék, egy kicsúszás és máris borul a papírforma. Focinál ilyen nincs.
Na, attól ez extalontól a falra mászok. Azonnal elkapcsolok róla. Egyáltalán nem köt le, ahogy főműsoridőben órákon keresztül ordít a Palik és kicsjasok meg csávók kisgatyában rohangásznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!