A HBO GO kínálatából rengeteg,korábban elérhető film eltünt, érdekes módon főleg a magasabb pontszámra étékeltek. Ez összefügghet a HBO Max jövőbeli indulásával? Ki ürítik a HBO GO-t?
Én úgy gondolom - hozzáteszem, nem dolgozom az HBO Go-nál, tehát egyáltalán nem vagyok belső ember - hogy valószínűleg a név, az elnevezés teljes egészében átvált, a HBO Go valószínűleg megszűnik, vagy ha nem, akkor lesz egy lebutított változat, olcsóbban, kevesebb és nem ropogósan friss kínálattal (mondjuk a mozikhoz képest néhány hónap eltolással), viszont a torrentes kalózoldalakkal ellentétben zéró reklámmal (ezt bőven kiváltja, ellentételezi, a költségét bőségesen fedezi az előfizetési díj), és lesz a HBO Max, amire azonnal felkerülnek a filmek angol szinkronnal, és ahogy elkészül, azonnal felkerül magyar szinkronnal is.
Aztán meglátjuk. Ebben egyelőre azt a politikát űzik, hogy nem nyilatkoznak. Szerintem a nagy váltás a nyári uborkaszezon után, ősztől, talán szeptember 1-jétől esélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!