Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miraculous – Ladybug sorozatba...

Miraculous – Ladybug sorozatban Alya tényleg megtudta most, hogy Marinette Katica vagy ez megint olyan cliché, hogy álom az egész? (SPOILER)

Figyelt kérdés

Talán az egyik kedvenc epizódom a Gang of Secrets volt.

Persze szokás szerint az epizód végére tolták, hogy Marinette nem bírja tovább és elmondja az igazat Alyanak, miszerint ő katica. Ekkor Alya először ugye sokkolt volt de utána mintha megértette volna őt és megölelte. Viszont nekem kissé fura lenne, hogy a sorozat közepén szinte leleplezi magát a barátnőjének míg hátra van talán +2 évad még (?) bár végre új szálai lehetnének a történetnek. De van egy rossz érzetem miszerint ez csak egy rossz álom és marinette felébred majd megkönnyebbül, hogy mégse mondta el így a titka titokban marad, vagy kitörlik a memóriáját Alyanak mert valahogy kitudódik, szóval ti mit gondoltok, Alya tényleg megtudta Marinette titkát, hogy ő katica vagy az is lehet még, hogy mint egy mondásként gondolta Alya, miszerint Marinette a féle hős az osztálynak, mint katica. Meg az epizódok talán össze vissza lettek leadva így nem tudni most mi következik utána, mert a következő részben mintha mi se történt volna, semmi következménye nem volt a nagy bejelentésnek. Így most spekulálhatunk, hogy mi a fog történni, tényleg ez volt a nagy leleplezés. Amúgy tökre átérezhető volt Marinette terhe, a sok hazudozás miatt, az hogy megtört a barátai előtt és inkább lemondott róluk, a barátai is érezték, hogy itt nem okés valami (pedig a lilas részben egyből marit okolták hogy miért utálja lilat meg minden de ez mellékes...)Hogy lennének sorrendben az epizódok?

2021. máj. 17. 11:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nehéz megmondani. Lehet, hogy el fogják felejteni, vagy pedig másképp lesz értelmezve stb. Ha valódi is volt, akkor is szerintem max az évad utolsó epizódjában húzzák elő. Ez egy epizodikus sorozat, nem vezetnek be új dolgokat az évad közepén.

Ami azt illeti, a hivatalos epizódlistában a Guiltrip és a Master Fu a Gang of Secrets után jönnek, és azokban ugyebár nincs semmilyen utalás arra, hogy Mari elmondta volt a titkot.

2021. máj. 17. 11:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Az évad trailerében van egy olyan képkocka, amin Adrient látjuk nagyon meglepődve. Ez két dolgot jelenthet: vagy megtudja Katica kilétét, vagy Hawkmoth kilétét.

Tudom, hogy nehéz elhinni, hogy Mari leleplezte magát - de ez már a 4.évad és nem lehet a végtelenségig húzni, akármennyire is epizódikus. Az előző évadban el lett hintve, hogy a jövőben más lesz Halálfej - és talán már itt az ideje.

Nagyon jó döntést hoztak meg a Gang of Secrets-szel. Váratlan, sokkoló, beszámíthatatlan volt. Az ember egy ilyen fordulatot egy évadzáróban várna, nem pedig az évad 3.részében :D Szóval szerintem arra megy ki a játék, hogy ha nem is mindenki, de Adrien és Halálfej is meg fogja tudni, és az évadzáróban véglel leszámolnak Halálfejjel. Ezekben már most biztos vagyok. Hogy Adrien is elárulja-e a kilétét arra nem vennék mérget. Lehet egyből bevezetik az új Halálfejet, ezért habár Adrien tudni fogja ki Katica, Macska nem fogja elárulni ki ő mindkettőjük személyazonosságának és a szeretteik biztonságának érdekében.

2021. máj. 17. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:
40%
En nem is értem most hogy jönnek a részek. Nem egymás után kéne jönniük?
2021. máj. 17. 19:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

De, egymás után kéne :D Különböző csatornák különböző országokban adnak le random epizódokat XD

Ebben a sorrendben következnek az eddig leadott részek:

1. Truth

2. Lie

3. Gang of Secrets

6. Furious Fu

11. Guiltrip

2021. máj. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!