Mennyi igény van még egyáltalán a TV műsorokra?
Nagyon ritkán nézek TV-t, inkább a YouTube az, amin fent vagyok, illetve a közösségi médiában nézek videókat. Ez így nálam teljesen felváltotta a TV csatornákon található műsorokat. A TV-ben filmeket is ritkán nézek, mivel az interneten magam találhatok rá olyan filmekre, ami érdekel, nem kell az RTL Klub vagy a TV2 műsorkínálatából válogatnom, amiket egyébként is megszakítanak reklámokkal (gondolom, még ma is így van). Talán a sport események azok, amik TV-n élvezhetőbbek nekem, bár azokat sem nézem már mostanában.
Természetesen magára a TV-re van igény, hiszen lehet rajta netezni, DVD filmeket nézni, konzolon játszani. A kérdésem az, hogy TV csatornákra mennyi igény van még?
Naponta több millió ember ül a tv előtt, főleg főműsoridőben.
Ha nem lenne rá nagy igény, akkor nem lenne annyi csatirba
Az általános igényeket nem tudom.
Nekünk 8 éve nincs tévénk, a férjemnek se hiányzik. Csak foglalta a helyet, kellett az egyre gyarapodó könyveimnek, és felesleges is volt mert nem nézte egyikünk sem.
Az olvasás mellett ott a net, azon nézünk sorozatokat, néha filmeket.
Viszont van néhány tv műsor amit én szeretek, pl konyhafőnök, nyerő páros, gyertek át, ezeket is neten megnézem, nem mellesleg reklámok nélkül, ahogy a híradót is. A férjem a Házon kívül c. műsort szokta nézni.
Én se sok tv-t nézek. Megnézem a Barátok köztöt és lefekvés előtt egy kis Family guy-t (a laptopot nem viszem az ágyba, inkább tv-n nézem), és slussz. Na jó, hétvégente amikor van, akkor Forma-1-et is tv-n nézek.
A sok ismétlés, ünnepekkor az idióta vígjátékok huszadszorra, közben 10 percenként 20 perc reklám... engem sem kötnek le.
De! Magamat nem nevezném reprezentatív mintának. Az idősebb korosztály szerintem inkább tv-t néz mint facebookon youtubeon lóg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!