Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » HBO GO-n bármikor tudok...

HBO GO-n bármikor tudok letölteni műsort vagy ez másként működik?

Figyelt kérdés

Szeretném megnézni a Csernobil sorozatot, nem vagyok egyébként nagy filmezős. TV-t egyáltalán nem nézek, számítógépet használok és mindig olyan tartalmakat amik érdekelnek engem.

Szóval a kérdésem, hogy úgy működik mint bekapcsolom és pl. TV2 vagy RTL2 hogy megy a műsor. Vagy letudom tölteni PC-re is és itt megnézni amikor van időm és ráérek? Mert a kínálatban láttam hogy pont akkor adják amikor számomra egy érdekes focimeccset 21:00 tól, a következő részét munkaidőben 15 órakkor jövőhéten valamelyik nap.

Vagy tudok rendesen letölteni is mint gameknél a steamről vagy originről?

Mert ha így megy akkor ez nagyon jó lenne.

2021. máj. 7. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Letölteni nem tudod, de online meg tudod nézni. Az időpont a tévécsatornára vonatkozik, az HBO GO viszont a csatornától független. A csatorna mellé jár ingyen, de attól függetlenül is ekőfizethető.
2021. máj. 7. 13:12
 2/6 A kérdező kommentje:
tehát hogy ha én most beregisztrálok akkor online bármit tudok nézni ami a kínálatban van? vagy ott is van egy műsor amit tartani kell?
2021. máj. 7. 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ami épp a kínálatában van azt bármikor, bárhányszor nézheted. A kínálat időnként változik, új tartalmak kerülnek be, régiek meg lekerülnek.
2021. máj. 7. 13:18
 4/6 gabesz147 ***** válasza:
0%
Torrenteken megvan:-).
2021. máj. 8. 09:01
 5/6 A kérdező kommentje:

nem értek a torrentekhez

nekem nem ér annyit 2.000 Ft mint hogy 2-3 órákig sz*rakodjak rajta, aztán meg vagy tönkrevágom a gépet és kb 10.000 az újratelepítés + néhány napig nem is tudom használni.

Aztán ha sikerül is utána bebolondul a gépem hogy automatikusan elkezd seedelni amikor bekapcsolom.

Köszönöm a segítséget :)

de nem akarom televerni a gépem ilyenekkel, mivel nem értek hozzá.

Egyszer volt ilyen igaz ott játékot kellett letölteni megadtam a bankkártya adatokat is aztán láttam hogy pénzt akartak levenni tőlem, csak szerencsére nem sikerült nekik. Tele vagyunk kalózokkal.

Játékokat azóta is csak steamen veszek, ráadásul vannak olyan torrentes játékok amiben a törtben vannak bizonyos hibák.... de már kissé eltértem az eredeti kérdéstől.

2021. máj. 10. 10:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!Pár dolog, csak, hogy tisztába tegyük:

A stream az nem letöltés. Letölteni legálisan nem lehet.

A stream - HBO GO, Netflix, Amazon Prime, stb. - azt jelenti, hogy befizetsz X összeget, és azért annyi filmet és annyiszor nézel a kínálat keretein belül online, amennyit és ahányszor akarsz mindaddig, amíg az adott film az ominózus szolgáltató kínálatában szerepel.

2021. máj. 18. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!