A kérdező szavazást indított:
Bajnokok
Kihívók
30 szavazat
1/6 anonim válasza:
Az fura helyzet van nálam, hogy alapjában a bajnokoknak szurkolok, de azt szeretném, ha Bálint és Anna nyerne a végén.
Én magam sem értem...:)
2/6 anonim válasza:
Senkinek. Valahogy nem üti meg a szintemet ez a műsor.
4/6 anonim válasza:
Én személyeknek szurkolok, nem egy csapatnak.
5/6 anonim válasza:
Én inkább a kihívóknak. A bajnokok túlságosan görcsösek, mindenáron nyerni akarnak, Andristol pl. kiráz a hideg, amikor összejön neki véletlenül valami akkor tök nagy arca van, kioktatja a többieket.
A kékek meg tök lazán tolják, és Ákos nagyon ügyes, Gréti is, Anna is, Bálint is szóval ott szerintem mindenki jófej 😁
6/6 anonim válasza:
Én a Bajnokoknak, amibe többnyire az is belejátszik, hogy ott mindenki szimpatikus, viszont a Kihívók közül idegesít engem Dórika, Bálint, meg Ákos, sőt most már újabban Anna is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!