Most nézem a Discovery-n a Túlélni a katasztrófát sorozat Atomtámadás c. részét. Tényleg túl lehet élni egy atomtámadást?
Figyelt kérdés
Úgy értem, akármit mond el a fickó (márpedig elég hihető, mivel láttam már jópár részt a sorozatból), mégis azon gondolkodok, hogy ha atombomba robban a városodban, valószínű, hogy nem fog azonnal leesni, hogy atomtámadás, meg ugye a gyorsaság, stb.
Szóval, ha valaki ismeri ezt a sorozatot, és ért is az ilyenekhez, érdekelne a véleménye ezekről...
2010. aug. 22. 22:12
1/5 anonim válasza:
Hirosimában és Nagaszakiban sem halt meg mindenki...
2/5 anonim válasza:
Én is nézem! Az előbb beszélt az alfa, béta, és gamma sugárzásról! Le kell mosni a bőrt, hajat, nehogy a sugárzás roncsolja a szervezetet! Ha ez meg van, akkor jó esély van arra, h túléld!
20/L
3/5 A kérdező kommentje:
de azért az kicsit túlzásnak hangzik, hogy "megfelelő óvintézkedésekkel akár 90% esélyünk is van a túlélésre"
2010. aug. 22. 22:33
4/5 anonim válasza:
Itt nálunk nincsenek óvóhelyek a tudomásom szerint a nagyrészüket annak idején betemették ill. egyéb hulladékokat tároltak benne. Ha beharangoznák h támadás várható fejvesztve rohanna mindenki ahova tud.
5/5 anonim válasza:
Na én ezt a sorozatot tenném kötelezővé, hogy szombat 20:00-kor mutogassák a kereskedelmi TV csatornák.
Amúgy nem láttam pár részt, de beszerezhetetlen, még angolul is, nemhogy magyarul.
Valakinek esetleg tipp ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!